Årsmøde: 27. april åbner vi for deltagertilmelding samt booking af overnatning med mere

Vi glæder os meget til at se jer til Årsmøde 2023. Fra kl. 10 torsdag den 27. april har I mulighed for at tilmelde jer og bestille overnatning og forplejning - samt sikre billet til vores store medlemsfest.

9. og 10. november 2023 er der igen en enestående chance for at møde kollegaer fra hele landet.

Vi er i fuld gang med forberedelserne til Årsmøde 2023 og kan allerede nu løfte sløret for, at det bliver to dage spækket med spændende faglige oplæg og en stor og inspirerende udstilling - samt naturligvis et brag af en medlemsfest.

Hvis du og dine lederkolleger vil med, gælder det om at være klar ved tasterne fra kl. 10 torsdag den 27. april 2023, hvor vi åbner for registrering og booking. I år foregår det på en ny måde - læs mere om dette nederst på denne side, hvor du også finder link videre til tilmelding og booking.

For udstillere åbner booking af standplads mandag den 24. april kl. 10.

Årsmøde 2023 foregår i Fredericia i MESSE C, hvor der er masser af kvadratmeter til at skabe et fantastisk årsmøde og god plads til os alle. Måske sætter vi med al den gode plads ny rekord for antallet af deltagere?

Fællesskabet er i centrum på årsmødet
Folkeskolen er fællesskabets skole - et vigtigt fællesskab, vi skal værne om. I en tid med stigende mistrivsel blandt børn og unge, er der brug for, at alle parter omkring skolen rykker tættere sammen og løfter i flok. Derfor sætter vi i år fokus på fællesskabet under titlen Vi rykker sammen – fremtidens fællesskaber.

"Fra forskningen ved vi, at fællesskabet er forudsætningen for elevernes trivsel og læring. Alle har brug for at høre til. En styrkelse af fællesskabet kalder på flere ressourcer og de rette rammer. Samtidig må alle omkring skolen være fælles om at skabe den forandring, som er nødvendig. Skolen kan ikke løse udfordringen med mistrivsel alene. Det glæder vi os til at sætte fokus på", siger Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen.

Vi har allerede truffet aftale med en perlerække af spændende oplægsholdere og debattører, som ud fra hver deres vinkel giver deres bud på, hvordan vi kan og bør skabe fremtidens fællesskaber.

"Vi ser blandt andet frem til årets politiske debat, som vi i år giver nyt liv. Clement Kjersgaard kendt fra Debatten vil styre slagets gang og sørge for en levende debat med løbende udskiftning af debattører på scenen. Det bliver med garanti spændende og interessant", siger Dorte Andreas, næstformand i Skolelederforeningen.

VIGTIGT! SÅDAN TILMELDER DU DIG I ÅR OG BOOKER OVERNATNING, FORPLEJNING, FEST MED MERE

Vi har i år valgt at tilrettelægge tilmelding og booking til årsmødet på en ny måde. Det skyldes, at vi ønsker at gøre det nemmere for dig/jer og sikre, at der er frokost, kaffe, the og vand til alle. Det skyldes også, at vi på denne måde kan tilgodese brandmyndighedernes behov for at vide, hvor mange personer vi er samlet.

Registrer din deltagelse – køb en adgangsbillet
Det betyder, at du i år skal registrere din deltagelse i årsmødet ved køb af en adgangsbillet. Billetten sikrer dig til en rimelig pris frokost torsdag samt kaffe, the og vand ad libitum under hele årsmødet. Du skal blot møde op med din adgangsbillet, bruge tid sammen med kollegaer, få faglige indspark og besøge udstillingen - så sørger vi for resten.

Book hotel, fest og fredagens frokost som tilvalg
Når du køber adgangsbillet, får du samtidig mulighed for at tilvælge booking af overnatning, billet til medlemsfesten torsdag aften, hvor MESSE C bliver pyntet op til en forrygende aften med festmiddag og mulighed for at give den gas på floor, samt frokost til at tage med dig fredag, når årsmødet slutter.

Hoteller i og ved Fredericia
Som sædvanligt har vi i samarbejde med KongresKompagniet forhåndsbooket hotelværelser. Antallet af hotelværelser er begrænset i selve Fredericia. Derfor har vi også forhåndsbooket hotelværelser i de omkringliggende byer. I år tilbyder vi i et vist omfang transport fra de hoteller, som ligger uden for Fredericia, til og fra MESSE C. Det tilbyder vi også i forbindelse med festen torsdag aften. Dette vil vi særskilt melde mere ud om senere på året.

Book selv eller via din lokale formand
Foreningens lokale formænd vil stadig kunne tilmelde alle medlemmer i lokalforeningen eller uddelegere det til hvert enkelt medlem, så du selv kan tilpasse tilmeldingen efter dit behov.

Køb adgangsbillet og book overnatning, forplejning, fest med mere - enten selv eller via din lokalformand - via denne side (mulighed for tilmelding og booking åbner 27. april kl. 10) 

For udstillere åbner booking af standplads mandag den 24. april kl. 10 - via ovenstående link/side.

Vi håber, at den nye procedure vil gøre det nemmere for jer.

Årsmødet er stadig tilgængeligt for alle interesserede.

Vi glæder os rigtigt meget til en forhåbentlig fantastisk oplevelse sammen med jer.