Skolelederforeningen ansætter ny sekretariatschef med stærk lederprofil

Hanne Bak Lumholt bliver ny sekretariatschef i Skolelederforeningen. Hun kommer fra en stilling som udviklingschef i Det Nationale Sorgcenter og tiltræder stillingen i Skolelederforeningen 1. april.

Det er en erfaren leder, som stiller sig i spidsen for Skolelederforeningens sekretariat. Hanne Bak Lumholt kommer med en baggrund som blandt andet adm. direktør hos COK - Center for Offentlig Kompetenceudvikling samt som henholdsvis afdelingschef og kontorchef i KL, hvor hun har beskæftiget sig med børne- og folkeskoleområdet. Hun har ligeledes stor erfaring med bestyrelsesarbejde.

Hanne Bak Lumholt skal som sekretariatschef være en del af den udvikling, som Skolelederforeningen er i fuld gang med - herunder at knytte de lokale foreninger endnu tættere sammen med den centrale del af foreningen.

Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen, glæder sig meget til samarbejdet:

"Jeg er meget glad for, at Hanne Bak Lumholt har takket ja til at blive vores sekretariatschef. Vi har kendt Hanne i mange år, både via KL og COK, og vi har altid haft en glimrende relation og et godt samarbejde. Med sine fine kompetencer, inklusive uddannelse af ledere, er hun det helt rigtige match for os".

Selv ser Hanne Bak Lumholt frem til de nye opgaver:

"Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for et kompetent hold af medarbejdere i sekretariatet og sammen med den politiske ledelse bidrage til den fortsatte udvikling af foreningen og samspillet med medlemmerne. Her vil jeg trække på min viden om folkeskolen fra mit job i KL og COK og på mine erfaringer med ledelse, foreningsudvikling og bestyrelsesarbejde i både offentligt regi og i civilsamfundet”.

Hanne Bak Lumholt er 56 år og cand.polit. fra Københavns Universitet.

Hun overtager stafetten i Skolelederforeningen fra Jannick Stærmose Mortensen, som er tiltrådt som sekretariatschef i Københavns Lærerforening.

I Skolelederforeningen glæder vi os meget til at byde Hanne Bak Lumholt velkommen.