Afdelingsleder til 0.-5. årgang

• Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 09-11-2022
  • Ansøgningsfrist: 04-12-2022

Vil du lede en afdeling der rummer 0-5 årgang på Engelsborgskolen, hvor vi har fået en del erfaring med, men ikke helt er i mål med vores todelte skole? Så står der over 500 elever, 55 medarbejdere og 5 lederkolleger og venter på dig.

Vi søger en ny afdelingsleder, der brænder for ledelse og har lyst til at være en aktiv del af og tæt på hverdagen i årgangene. Vi skal sammen udvikle nye måder at samarbejde på – vi skal tage det bedste fra vores tidligere indskoling og det bedste fra det tidligere mellemtrin og skabe noget nyt sammen – med fokus på børnenes trivsel og læring.

Vi vil gerne sikre deltagelsesmuligheder til alle elever, samt skabe gode muligheder for at både pædagoger og lærere kan udvikle sig og få den nødvendige understøttelse i hverdagen.

Du skal have lyst til at arbejde på en stor skole, hvor du vil være en aktiv del af at skolens ledelsesteam. Vi udvikler ledelse i fællesskab og vi forpligter hinanden på at lede og lade os lede.

Du får en afdelingskoordinator og 5 årgangskoordinatorer som daglige og faglige sparringspartnere.

Vi ser gerne at du er uddannet lærer, og at du har ledererfaring fra indskolingen. Du leder med nærvær og interesse for både børn og medarbejdere. Vi drømmer om at du har erfaringer med velkomstklasser, dansk som andetsprog, TRIO eller skemalægning, men mest af alt er vi nysgerrige på hvilken faglig niche og interesser du kan byde ind med i ledelsesteamet. Vi er optaget af, at vi også i ledelsesteamet får mulighed for at udvikle os og at få sat vores styrker i spil til gavn for skolens elever, medarbejdere og forældre.

Du bliver en del af mange forskellige fællesskaber bl.a. i afdelingen, i ledelsesteamet og i Lyngby-Taarbæk Kommunes kommunale netværk af ledere, hvor du kan få sparring fra dine kolleger og udveksle erfaringer.

Du kan læse mere om Engelsborgskolen på skolens hjemmeside, og du kan se en uddybende jobprofil og søge stillingen på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside

Yderligere Spørgsmål

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Bettina Kallenbach på telefon 21 33 16 51 eller konsulent Vibeke Rosenbeck på telefon 31 48 47 40. Vi ser også gerne at du besøger skolen. Kontakt Bettina Kallenbach for en aftale.

Ansøgningsfristen

Den 4. december 2022.