Afdelingsleder til indskolingen på Petersmindeskolen

Petersmindeskolen er kendt for at være en udviklingsorienteret skole med særdeles god elevtrivsel samt gode forberedelsesfaciliteter og et utrolig godt kollegialt fællesskab.

• Firma navn: Petersmindeskolen
  • Område: Syddanmark
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Afdelingsleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 12-06-2019
  • Ansøgningsfrist: 07-08-2019

Vil du gerne være en del af dette, så læs videre.

Om jobbet som afdelingsleder til indskolingen (0.-3.) på Petersmindeskolen
Som afdelingsleder får du en central rolle i udviklingen af Petersmindeskolens pædagogiske arbejde. Du er en person, der kan lede og har erfaring med ledelse. Du har forstand på og viden om pædagogik og kan lede medarbejdere og udviklingsprocesser. Det er dig, der samler trådene, skaber overblik og sammenhæng for medarbejderne i indskolingen. Det er dig, der sikrer, at medarbejderne har fokus på kerneopgaven og deres rolle i løsningen af den. Du vil være en daglig faciliterende sparringspartner for afdelingens medarbejdere på et fagligt og samarbejdsmæssigt plan. Hvor du er den rammesættende figur på afdelingsmøder og den samlende rollemodel til afdelingens morgensamlinger mm.

Du kommer til at stå bag en stab af dygtige medarbejdere som en del af et progressivt ledelsesteam. Som en del af ledelsen på Petersmindeskolen oplever du egen succes, når vi alle lykkes med at alle elever uddannes og dannes.

Du vil blive...

• del af et lederteam med øverste leder og 4 afdelingsledere, som har en professionel og humoristisk tilgang til samarbejdet, og hvor der er plads (og forventning) om forskellige holdninger,
  • leder for en afdeling med tre klasser på hver årgang, hvor der er dygtige medarbejdere, som er gode til at se de enkelte elever, og samtidig er opsatte på at videreudvikle på en fælles afdelingskultur,
  • en tæt samarbejdspartner med skolens ledende pædagog,
  • del af ledelsen for en organisation, hvor der er plads til forskellighed og de gode idéer. Hvor der er fokus på videreudviklingen af en kultur med professionelle læringsfællesskaber i både årgangsteamet, men også organisationens øvrige samarbejdsrelationer,
  • del af et lokalområde, som er i rivende udvikling med flere nye byggegrunde og et i forvejen stort veletableret boligkvarter, hvor forældrene er engagerede i børnenes skolegang og fritidsliv.

Vi tilbyder

• mulighed for at definere sig som afdelingsleder i sin egen afdeling,
  • et godt samarbejde i ledelsesteamet, hvor vi sparrer med hinanden omkring vores fælles opgaver og de enkelte afdelinger,
  • fokus på muligheden for at udvikle sig og trives som leder.

Vi forventer

• at du har lyst til ledelse af medarbejdere og sammen med medarbejdere med fokus på skole og SFO’s kerneopgave,
  • at du har fokus på at facilitere medarbejdernes løsning af kerneopgaven, så vi spiller hinanden gode til gavn for den enkelte elev,
  • at du er en tydelig lederfigur i afdelingen overfor medarbejdere, børn og forældre, så skolens værdier og ledelsens rammesætning til daglig ses i din ledelsestilgang,
  • at du enten har, eller vil læse en relevant lederuddannelse på diplom niveau,
  • at du er robust og humoristisk,
  • at du søger sparring, når du har behov.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtid stilling. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn.

Om os
Petersmindeskolen har i skoleåret 2018-19 ca. 720 elever primært i 3 spor samt ca. 80 medarbejdere. Skolen er velholdt med en sund økonomi, gode fysiske rammer og et godt arbejdsmiljø.

Petersmindeskolen - Vores indsatområder i 2019/20 er

• Arbejde med holddannelse i årgang og afdeling både i den daglige undervisning og i emneuger.
  • At understøtte udviklingen af de professionelle læringsfællesskaber bl.a. igennem arbejdet med principperne i Ledelse tæt på, Elevcentreret ledelse samt videreuddannelse af teamkoordinatorer.
  • Hovedfokus er at videreudvikle på "Det gode Læringsmiljø for alle".

Flere oplysninger
Vil du vide mere, så klik dig rundt på skolens hjemmeside www.petersmindeskolen.aula.dk og kontakt skoleleder Anders Hyltoft på tlf. 7681 4343, mobil 2916 8667 eller viceleder Gitte D. Rosenlund på tlf. 5128 4547.
Vi opfordrer ansøgere til at besøge skolen efter aftale frem til 2. juli eller mellem 7. august og 14. august 2019.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest 15. august 2019. 1. og 2. samtalerunde holdes i uge 34 og 35 2019.

Børne- og straffeattest
Vi indhenter børne- og straffeattest.

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=25fdef5f)