Afdelingsleder til specialskolen i Mesinge, Kerteminde Kommune

Kan du skabe et anerkendende læringsmiljø for børn med komplekse udfordringer?

Detaljer

 • Firma navn: Mesingeskolen
 • Område: Syddanmark
 • Land: Danmark
 • Industri: Specialskole
 • Speciale: Afdelingsleder
 • Stillingstype: Fuldtid
 • Opslået: 04-07-2019
 • Ansøgningsfrist: 07-08-2019

Kan du stå i spidsen for en ambitiøs og mangfoldig medarbejdergruppe? Vil du bidrage til konsolidering af en specialskole med pædagogisk afsæt i mentalisering og systemisk tænkning? Så vil vi gerne høre mere om dig og dine kompetencer som afdelingsleder på kommunens specialskole.

Mesingeskolen er Kerteminde Kommunes specialskole med ca. 75 børn med komplekse udfordringer, der stiller særlige krav til deres skolegang. Der er omkring 40 medarbejdere, som har en bred vifte af kompetencer og faglige baggrunde. Specialskolen har et godt ry blandt børn, forældre og medarbejdere, og på tværs af skolevæsenet er der interesse for at øge samarbejdet. Mesingeskolen er inde i en rivende udvikling med styrkede faglige kompetencer, øget medarbejdertrivsel og styrket samarbejde med kommunens øvrige skolevæsen.

Vi ønsker en afdelingsleder, der med integritet på en tydelig og anerkendende måde, kan lede det pædagogiske og faglige arbejde. Vi søger en afdelingsleder, der vil fastholde en udvikling med mentalisering som det fælles pædagogiske afsæt, og som kan berige skolen med læringsmetoder og strukturer, der matcher skolens elever.

Mesingeskolen er på få år blevet et højt specialiseret skoletilbud til elever med komplekse problemstillinger. Der er fokus på en helhedsorienterede indsats og på tæt samarbejde mellem skole og hjem. Skolens elever kalder på godt samarbejde på tværs af fagområder, og den nye afdelingsleder skal have flair for at etablere professionelle relationer til myndighedssagsbehandlere og øvrige aktører i barnets liv. Det vil også være naturligt, at afdelingslederen har tæt samarbejde med samarbejdspartnere fra lokalområdet om eksempelvis praktik og mentorforløb.

Mesingeskolen ligger på det naturskønne Hindsholm og indgår i Landsbyordningen Hindsholm Børn og Unge sammen med en almenskole og et dagtilbud med dagplejere, vuggestue og børnehave. De tre institutioner har fælles bestyrelse, MED-system og skoleleder (pt. vakant). For hver institution er der en afdelingsleder, der forventes at være synlig på egen matrikel i hverdagen og varetage den nære administrative ledelse. Afdelingslederne skal samarbejde på tværs om de fælles værdier og pædagogiske tiltag og på den måde bidrage til at potentialet i denne særlige landsbyordning kommer børn og forældre til gavn.

Forventninger til afdelingslederen:

 • Erfaring med ledelse fra specialskole
 • Gode kompetencer indenfor administrativ skoleledelse
 • Flair og indsigt i kompleks økonomistyring
 • Anerkendende ledelsesstil
 • Stærke relationskompetencer og vilje til at indgå i samarbejde med medarbejdere på tværs af faggrupper, med forældre og med øvrige kommunale samarbejdspartnere
 • Vilje og kompetencer til at understøtte og rammesætte det pædagogiske arbejde der er etableret omkring mentalisering på Mesingeskolen
 • Et menneskesyn der bygger på anerkendelse, tillid, respekt, samarbejde og omfavnelse af forskellighed

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst og lokal forhåndsaftale med et lønniveau på omkring 520.000 kr. plus pension.

Ansøgningsfrist den 19. august 2019 kl. 23.59.

Samtaler afholdes den 23. august i tidsrummet kl. 8.00-11.30 og den 28. august i tidsrummet kl. 14-17.

For yderligere information om stillingen kontakt:

Skolechef Annemette Winther på tlf: 2037 9171.

Konstitueret afdelingsleder Lene Hast Møllegaard på tlf: 6515 2100.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ 
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1287af6b)