Afdelingsleder til udskolingen på Langelinieskolen

Detaljer

  • Firma navn: Langelinieskolen
  • Område: Københavns Kommune
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Afdelingsleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 22-06-2022
  • Ansøgningsfrist: 05-08-2022

Langelinieskolen søger snarest en udviklingsorienteret afdelingsleder til skolens overbygning. Vi søger en afdelingsleder, der udover at være afdelingsleder for skolens ældste klassetrin, skal være tovholder i forhold til udviklingen af skolens udskolingsmiljø for 5. til 9. klassetrin. En udvikling, vi allerede har løbet i gang, men hvor vi mangler dig, der med en høj grad af medarbejderinvolvering og en klar vision kan skabe et udskolingsmiljø, der fortsat motiverer og engagerer vores ældste elever. Vi søger en afdelingsleder, der arbejder synligt og involverende, og det vil være godt, hvis du har erfaring med fx personaleledelse eller organisatorisk arbejde og har erfaringer og holdninger omkring et tæt forældresamarbejde og et ressourceorienteret børnesyn.

Dine formelle ledelseskompetencer er afgørende for os, men lige så vigtige er dine menneskelige egenskaber, og her lægger vi vægt på nærvær, humor, følgeskab og troværdighed. Du skal være med på, at jobbet i høj grad handler om at lykkes igennem andre.

Lidt om os

Langelinieskolen er en folkeskole fordelt på fire til fem spor og har i dagligdagen et tæt fagligt og didaktisk samarbejde med vores KKFO, vores afdeling for børn med høretab (SPK) og vores elevhjem. Skolen er organiseret på to matrikler – børnehaveklasse til 4. klasse på Kastelsvej og 5. til 9. klasse i Holsteinsgade. Lærere og pædagoger arbejder tæt sammen, med afsæt i årgangsteams. Vores skole er over en årrække blevet moderniseret til at kunne rumme en femsporet folkeskole med bl.a. nyindrettede naturfagslokaler, idrætshal og personalearbejdspladser.

Du bliver en del af en Østerbroskole i udvikling med en grøn naturprofil i vores indskoling, en smuk byskole i udskolingen, en aktiv forældrekreds og et værdigrundlag, der tager afsæt i, at Langelinieskolen skal være en skole for alle. Og så har vi et utrætteligt fokus på trivsel, faglighed og inkluderende læringsmiljøer.

Langelinieskolen er udover at være en folkeskole også en Rettighedsskole, der indgår i et samarbejde med UNICEF Danmark og landets øvrige Rettighedsskoler.

Hos os møder du dejlige børn, der har deres skoledag i et skolemiljø i smukke, anderledes og grønne omgivelser midt på Østerbro. Og så kommer du til at arbejde i et stærkt fagligt, socialt og kollegialt arbejdsmiljø. Vi har en aktiv medarbejderstab i godt humør og har flere udviklingsprojekter fx ift. udskolingsmiljø, læsning, matematik, børn med særlige forudsætninger og rummelighed og didaktik.

Lidt om dig

Vi lægger vægt på, at du er uddannet lærer og at du har lyst og kompetencer til at indgå i skolens ledelsesteam med stor fornemmelse for samarbejde og lydhørhed. Vi glæder os til at lære dine stærke faglige, sociale og pædagogiske kompetencer at kende og forventer, at du med stort følgeskab kan være en tydelig og motiverende afdelingsleder for udskolingens lærere, elever og forældre.

Du vil indtræde i et ambitiøst ledelsesteam, der i en humorfyldt og respektfuld ånd arbejder tæt sammen, sparrer og udvikler ting på kryds og tværs af afdelinger. Vi er otte i alt, fra indskolingen, KKFO, udskoling, elevhjem og fra skolens afdeling for børn med høretab.

Det er vigtigt for os, at du har pædagogisk højt til loftet, stærke samarbejdsevner, kan se det sjove og udviklende i skæve løsninger, er arbejdsom, både kan fylde og give plads, og så skal du være interesseret i at varetage både ledelsesmæssige og administrative opgaver.

Dine endelige arbejdsopgaver fastlægger vi sammen i ledelsesteamet, når du har fundet dit ståsted hos os og vi sammen kan se, hvordan vores kompetencer bruges bedst.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.                                                                                                                         

Du kan få yderligere oplysninger hos skoleleder Kristian Borg på 2677 0872. Du kan læse mere om os på skolens hjemmeside og se glimt fra skolehverdagen på skolens instagramprofil.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, dokumentation for afsluttet lærereksamen og lignende, samt fra tidligere beskæftigelse med angivelse af beskæftigelsens varighed og omfang.

Søg via linket senest fredag den 5. august 2022

Ansættelsessamtalerne finder sted i uge 32/33.

Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=184491&DepartmentId=19148&MediaId=4759&SkipAdvertisement=true