Daglig leder på Humlebæk Skoles indskolingsafdeling

Detaljer

  • Firma navn: Humlebæk Skole
  • Område: Humlebæk
  • Land: Danmark
  • Industri: Folkeskole
  • Speciale: Leder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 05-08-2022
  • Ansøgningsfrist: 22-08-2022

Humlebæk Skole søger en udviklingsorienteret og nærværende daglig leder til vores indskoling.

En afdelingsleder der, udover at være leder for 0. – 5. årgang, bidrager konstruktivt til udvikling af skolens læringsmiljø. En udvikling, der allerede er godt i gang, og hvor vi nu har brug for dig, der kan motivere og engagere medarbejderne til fortsat at gøre elevernes skoledag spændende og skolen til et rart sted at være.

Vi søger en synlig afdelingsleder, der formår at involvere ansatte, elever og forældre i skolens udvikling. Du må gerne have erfaring med personaleledelse, og du ser et godt og tæt forældresamarbejde som en styrke. Din grundholdning er, at du ser alle børn som en ressource.

Dine ledelseskompetencer er vigtige for os og lige så vigtige er dine menneskelige egenskaber. Vi lægger vægt på nysgerrighed, humor, tilgængelighed og åbenhed. På Humlebæk Skole er samarbejde en grundforudsætning for at lykkes – den skal du være med på.

Os

Humlebæk Skole er en ualmindelig god skole. Vi har et læringsmiljø med højt til loftet og et forpligtende fællesskab baseret på trivsel, glæde og selvværd. Vi er en traditionsrig skole, som daterer sig helt tilbage til 1907. Vi er en integreret del af byens liv, og her kommer børn, unge og voksne også uden for skoletiden og benytter skolens inspirerende miljø. Vi er præget af et stort og aktivt forældreengagement.

Skolen har to afdelinger, en indskolingsafdeling tæt på vandet og skoven og en udskolingsafdeling beliggende op til mark og eng. Et veludviklet stisystem forbinder de to afdelinger, og vi bruger vores fantastiske lokalområder aktivt og inddrager både natur og kultur i undervisningen.

Sammen skaber vi et fagligt og inspirerende læringsmiljø, båret af stærke relationer, tydelige ambitioner og dannelse, der udvikler den enkelte elev fagligt og personligt samt bidrager til et stærkt fællesskab.

Vi er båret af de tre værdier; ambitioner, fællesskab og dannelse.

Vores Vision er, at danne nysgerrige og engagerede mennesker med mod på livet og deres videre uddannelse.

Vi har i en årrække været organiseret i årgangsteam og elever, forældre og personale ser denne struktur som en fordel for den enkelte elev og for samarbejdet omkring den enkelte elev, og de mange forskellige fællesskaber vi har på skolen. Vi forventer, du bakker op og er nysgerrig og interesseret i dette.

På Humlebæk Skole kan vi godt lide at være sammen fagligt og socialt. Derfor har vi i løbet af året mange forskellige spændende arrangementer af forskellig art. Noget som vi også håber, du vil kunne bidrage til.

Et af de forestående udviklingsområder lige nu er at få etableret et Makerspace på indskolingen og sætte det i en pædagogisk og didaktisk sammenhæng.

Hos os møder du dejlige børn, der elsker at komme i skole i grønne, smukke omgivelser i det gamle Humlebæk, og så kommer du til at arbejde i et stærkt fagligt, socialt og kollegialt fællesskab, hvor der plads til det, du brænder for.

Dig

Vi lægger vægt på, at du er uddannet skolelærer og kender kulturen i folkeskolen. Vi forventer, du har interesse for og kompetencer til at indgå i skolens samlede ledelsesteam med god fornemmelse for at bidrage og samarbejde om den samlede opgave.

Det er vigtigt, du har stærke samarbejdsevner og er god til at se muligheder og finde gode og nogle gange skæve løsninger på stort og småt. Du må meget gerne fylde godt i landskabet samtidig med, at du giver plads til andre.

Det er en forventning, at du både kan varetage ledelsesmæssige og administrative opgaver.

Vi glæder os til at møde dig og lære dig at kende.

Du vil møde et ambitiøst og uhøjtideligt ledelsesteam, der med lige dele humor og respektfuldhed for hinanden, arbejder tæt sammen, sparrer, kommer med gode ideer og er i konstant udvikling med os selv og vores omverden.

Vi er i alt 5 i ledelsesteamet. 1 skoleleder, 1 daglig leder for udskolingen, 1 SFO leder, 1 leder for AKT og dig.

Dine samlede opgaver lægger vi sammen, når du har fundet dit ståsted, og vi kan se, hvordan vi bedst bruger vores kompetencer sammen i ledelsesteamet.

I forbindelse med ansættelsen vil der blive fortaget en personlighedstest, hvis du går videre til runde to.

Første samtale er d. 24/8

Personlighedstest er d. 29/8

Anden samtale er d. 30/8

Sammen med ansøgningen beder vi dig vedhæfte CV, dokumentation for afsluttet lærereksamen og andre relevante bilag senest d. 22/8.

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Hans Frøslev Jensen (27114248) for uddybende kommentarer, eller at besøge skolen til en rundvisning.

Ansøg