Helsingør skole - Skolen i Bymidten søger ny leder

• Opslået: 04-02-2021
  • Ansøgningsfrist: 14-03-2021

Daglig pædagogisk leder til Skolen i Bymidten
Du har indsigt, forståelse og erfaring som leder i folkeskolen. Med din erfaring og kendskab til skoleledelse skal du bidrage til at skabe de bedst tænkelige rammer og fællesskaber for læring på Skolen i Bymidten.

Du kommer til at stå i spidsen for et ledelsesteam og en engageret medarbejdergruppe. Skolen i Bymidten er en firesporet skole fra 0.-9. klasse. Vi har SFO og klub integreret i skolens organisation. Skolen er en kombination af fredede og nye moderne bygninger.

Faglig og personlig profil
Vi søger en leder der formår at skabe gode relationer både i forhold til ledelsesteamet, til medarbejderne og eksterne samarbejdspartnere. Du har dokumenteret erfaring med økonomistyring, planlægning og personaleledelse.

Du kan skabe værdi i kraft af:

• At skabe fællesskaber og følgeskab
  • At have en undersøgende og åben dialog
  • At have et fagligt fokus
  • At være vedholdende og positiv i forhold til opgaver
  • At bidrage til ledelse på alle niveauer
  • At lede ledere

Din opgave bliver blandt andet:

• At udvikle og højne fagligheden for skolens elever
  • At videreudvikle og implementere skolens pædagogiske grundlag
  • At sikre udnyttelse af de fysiske rammers muligheder
  • At sætte gang i, og at understøtte samarbejdet med den kommunale musikskole
  • At være et aktiv ind i Helsingør Skoles samlede ledelse

Organisering og samarbejde
Skolen i Bymidten er én af fire skoler under Helsingør Skole. Hver af de fire skoler har selvstændige ledelser, men refererer til den samme skoleleder. Se yderligere på skolens hjemmeside www.helsingorskole.dk

I samarbejde med den samlede Helsingør Skole sikrer du varetagelsen af de administrative og pædagogiske opgaver. Det kræver, at du tænker strategisk og prioriterer dine relationer samtidigt med, at du tænker inkluderende og arbejder åbent og fordomsfrit. Du evner at prioritere og skabe dig overblik over de forskellige forventninger til skolen, både oppe- og nedefra.

Yderligere informationer
Helsingør Skole samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til at du kontakter Stefan Førster- Christensen på 30950957 eller sfc@carematch.dk for yderligere oplysninger. Der vil indgå test i forbindelse med processen.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på overenskomstvilkår for ledere i Folkeskolen. Lønnen er fastsat efter gældende overenskomst.

Tidsplan
Ansøgningsfrist 14. marts

1. samtale 17. marts
  2. samtale 24. marts

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Søg stillingen her