Landsbyordningsleder til driftigt lokalsamfund

Detaljer

 • Firma navn: Østofte Landsbyordning
 • Område: Sjælland
 • Land: Danmark
 • Industri: Skole
 • Speciale: Landsbyordningsleder
 • Stillingstype: Fuldtid
 • Opslået: 09-07-2021
 • Ansøgningsfrist: 08-08-2021

Vil du være med til at styrke fællesskabet i et enestående lokalsamfund, hvor vi kommer hinanden ved? Og kan du skabe et samlingspunkt for aktivitet og læring, hvor borgere og medarbejdere ikke kan lade være med at engagere sig?

”Du kan være med til at skabe en institution, som bliver mere end bare skole og dagtilbud. Vores drøm er, at landsbyordningen bliver samlingspunkt for hele lokalsamfundet, og at skolens lokaler bliver brugt til alt lige fra foredrag til fællesspisning,” siger sektorchef, Espen Fossar Andersen.

Landsbyordningen som midtpunkt for lokalsamfundet
I naturskønne omgivelser, lidt uden for Maribo, ligger Østofte. Et lille lokalsamfund mellem marker og skov, hvor der er trygt at vokse op, og hvor vi har et rigt foreningsliv med virkelyst og stærkt sammenhold.

Landsbyordningen består af både dagpleje, børnehave, SFO og vores skole, der går op til 6. klassetrin. Vores vision for landsbyordningen er, at den skal være det naturlige valg for landsbyens beboere, så vores lokalsamfund bliver ved med at blomstre af liv og initiativ.

Du skaber udvikling og styrker fællesskabet med din høje faglighed
Vi har allerede taget de første, spæde skridt på rejsen mod at føre visionen ud i livet, og der er stor opbakning og velvilje blandt både forældre og medarbejdere. Nu mangler vi bare dig til at bane vejen, så vi sammen kan fortsætte den positive udvikling. Du står for den overordnede ledelse af landsbyordningen i tæt samarbejde med souschefen, der har ansvaret for den daglige ledelse af dagtilbuddene.  

I det daglige er det dig, der:

 • er faglig leder for skolens lærere
 • står for landsbyordningens regnskab i samarbejde med forvaltningen
 • er landsbyordningens ansigt udadtil og kommunikerer med pressen.

Du sætter retningen og sørger for, at vi går i samlet flok
Som leder er du typen, der sætter handling bag ord. Du viser ikke bare retningen, men følger også op og sikrer, at landsbyordningen hele tiden udvikler sig, som den skal. Du prioriterer trivslen hos medarbejderne og børnene højt og skaber på den måde en tryg base i lokalsamfundet. Og så har du en krøllet hjerne, som ikke er bange for at gøre tingene anderledes. For du er fyldt med kreative ideer, og din innovative tilgang skaber tilslutning blandt forældre, medarbejdere og lokale virksomheder.

Desuden er du:

 • læreruddannet eller har pædagogisk og didaktisk viden fra en anden relevant uddannelse
 • indstillet på at tage en lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en
 • erfaren inden for inklusion
 • udstyret med en god forståelse for økonomi og er en dygtig kommunikatør

Du kan læse mere om stillingen i job- og personprofilbeskrivelsen

Er du nysgerrig efter at vide, hvad lokalsamfundet har at byde på?
Vi vil også gerne høre fra ansøgere, der drømmer om at arbejde og bosætte sig i Lolland Kommune. Med en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købsstader, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle.

Du kan læse mere om at bosætte sig i Lolland Kommune via linkene nedenfor.

Hjemmesiden Lolland Lever Livet.
Hjemmesiden First Mover.
Hjemmesiden lolland.dk

Spørgsmål til stillingen?
Tag endelig fat i sektorchef Espen Andersen på 23807367. Måske har du også lyst til at besøge os, opleve landsbyordningen og få en snak med vores nuværende landsbyordningsleder.  

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside for Østofte Landsbyordning.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker på overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet, herunder ansættelse på kontraktvilkår. Lønrammen er 686.000 kr. /året inkl. kontrakttillæg, plus gunstig pensionsordning for kontraktansatte skoleledere.

Er du vores nye landsbyordningsleder?
Så søg jobbet via nedenstående link allerede nu og senest den 8. august.
Første og anden samtale gennemføres i uge 32 og 33.
De personer, der går videre til 2. samtale skal gennemføre en DISC adfærdsanalyse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen her