Landsbyordningsleder til Holeby Landsbyordning

Vil du være med til at skabe nye fællesskaber og udvikle sammenholdet i en landsby? Kan du engagere både borgere og medarbejdere, når du skaber et centrum for aktivitet og læring i byen?

Detaljer

 • Firma navn: Holeby Landsbyordning
 • Område: Region Sjælland
 • Land: Danmark
 • Industri: Landsbyordning
 • Speciale: Landsbyordningsleder
 • Stillingstype: Fuldtid
 • Opslået: 06-07-2021
 • Ansøgningsfrist: 08-08-2021
”Landsbyordningen skal fungere som mere end skole, SFO, børnehave og dagpleje. Den skal samtidig fungere som et samlingssted for dem, der bor i lokalområdet,” siger sektorchef Espen Fossar Andersen.

Helhedsorienteret arbejdsplads midt i et energisk lokalsamfund
I smukke landlige omgivelser ligger Holeby. En lille by lidt udenfor Maribo, hvor der er trygt og godt at være, og hvor drivkraft og initiativ afspejles i et rigt foreningsliv, der dækker over alt fra folkedans til fodbold.

Landsbyordningen dækker over både skole, SFO, børnehave og dagpleje samt Holebys eftertragtede skovbørnehave. Som landsbyordningsleder kommer du til at stå for den overordnede ledelse i samarbejde med souschefen, der har ansvar for den daglige ledelse af SFO’en og dagtilbuddene. Vores vision for landsbyordningen er, at den skal være det helt naturlige valg for Holebys engagerede befolkning.

”Vi ser rigtig gerne, at landsbyordningen bliver noget, som beboerne føler er deres eget. Hvor der er liv. Det kan være alt fra fællesspisninger, foredrag eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser,” – men vigtigst af alt skal Landsbyordningen sætte rammen for et godt børneliv, hvor trivsel og læring går hånd i hånd, uddyber Espen.

Du gør visionen til virkelighed
Souschefen og resten af de dedikerede medarbejdere i administrationen er indstillet på at arbejde mod visionen om at skabe et nyt bycentrum for hele Holeby og opland. Nu mangler vi bare dig, der kan gå ind og sætte en tydelig retning for, hvordan vi gør drømmen til virkelighed.

Som landsbyordningsleder er det desuden dig, der:
 • er overordnet leder for skolen
 • er faglig leder for skolens lærere
 • arbejder tæt sammen med Landsbyordningens bestyrelse og souschef
 • er landsbyordningens ansigt udadtil og kommunikerer med pressen
 • har overblik over kommunens økonomi og står for Landsbyordningens regnskab i samarbejde med forvaltningen.
Med dig i spidsen kan vi se målet
Du kan noget mere end at lede og fordele. Når du træder ind som leder, sætter du en tydelig retning og får skabt det engagement, der skal til, for at få Landsbyordningen derhen, hvor den skal. For du har et iværksættergen, der kan få alle med – både medarbejdergruppen og befolkningen. Du har desuden modet til at stå fast og sætte en tydelig retning – også hvis du møder modstand.

Når du møder ind på arbejdspladsen, er det med et smil. Du har et positivt og uhøjtideligt mindset, der smitter af, og du trives med at være krumtappen i lokalsamfundet, der definerer, hvilke værdier der skal være de bærende for byens nye helhedsprojekt.

Derudover regner vi med, at du er:
 • læreruddannet eller har en anden relevant uddannelse, der giver dig pædagogisk og didaktisk viden
 • indstillet på at tage en lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en
 • har et inkluderende børne- og læringssyn og tilslutter dig dermed Lolland Kommunes Specialundervisningsstrategi
 • dygtig til økonomi og kommunikation
 • fokuseret på trivsel, læring og godt arbejdsmiljø i din ledelsesstil.
Som ansøger vil du typisk enten være en skoleleder med års erfaring eller en afdelingsleder/viceskoleleder, som er sulten efter at prøve jobbet som øverste leder. Det vigtigste er, at du er team-player, har drive, gå-på-mod og er motiveret samt, at du ved, hvad du vil i forhold til din ledelse.

Du kan læse mere om stillingen i Job- og Personprofilbeskrivelsen

Er du nysgerrig efter at vide, hvad lokalsamfundet har at byde på?
Vi vil også gerne høre fra ansøgere, der drømmer om at arbejde og bosætte sig i Lolland Kommune. Med en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købsstader, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle.
 
Du kan læse mere om at bosætte sig i Lolland Kommune via linkene nedenfor.

Hjemmesiden Lolland Lever Livet.
Hjemmesiden First Mover.

Interesseret?
Så søg jobbet via nedenstående link . Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte souschef Nikolaj Uhrenholdt på 20 17 03 18 eller sektorchef Espen Andersen på 23 80 73 67.

Du er også meget velkommen til komme ned og besøge os og se, hvordan landsbyordningen fungerer, mens du får en snak med Nikolaj.
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside for Holeby Landsbyordning og i vores skoleplan for Holeby Landsbyordning.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker på overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet, herunder ansættelse på kontraktvilkår. Lønrammen er 686.000 kr. /året inkl. kontrakttillæg, plus gunstig pensionsordning for kontraktansatte skoleledere.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfristen er d. 8. august. Første og anden samtale gennemføres i uge 32 og 33.
De personer, der går videre til 2. samtale skal gennemføre en DISC adfærdsanalyse.

Vi glæder os til at høre fra dig!