Skolechef i Frederiksberg Kommune

• Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 18-12-2020
  • Ansøgningsfrist: 11-01-2021

Drømmer du om at stå i spidsen for vores arbejde med at sikre alle børn på Frederiksberg en fantastisk skolegang, hvor de stortrives og samtidig lærer alt det, de kan? Så søg denne attraktive stilling i en veldrevet kommune med store ambitioner på skoleområdet. Vores nuværende skolechef har fået job som direktør i en anden kommune.

Som skolechef i Frederiksberg Kommune vil du få en central rolle i udviklingen og realiseringen af ”Fremtidens skole 2030”, hvor kommunen netop har afsat 357,5 mio. kr. til at skabe et historisk løft af skoleområdet. Der skal udarbejdes en masterplan, som skal præcisere visionen og principperne for den gode skole på Frederiksberg, samt laves en handleplan for realisering. Løftet vil både inkludere et markant fagligt løft og en modernisering af de fysiske rammer.

Du kommer til at stå i spidsen for skoleområdet, som omfatter 10 folkeskoler, inkl. SFO og klub, to specialskoler, ungdomsskolen og tandplejen. Det er et velfungerende område med tydelige ambitioner og mange dygtige medarbejdere og ledere til at understøtte disse. Det er et område, hvor der er højt til loftet, og som rummer plads til stor forskellighed mellem skolerne. Du vil indgå i en dynamisk og samarbejdsorienteret ledergruppe med fokus på den fælles resultatskabelse. Du er fast deltager i de politiske udvalgsmøder.

Du skal som skolechef have et stærkt fokus på at understøtte det forpligtende, tværfaglige og tværorganisatoriske samarbejde i kommunen for samlet set at skabe de bedst mulige tilbud til børn og unge.

For at kunne lykkes i stillingen forventer vi, at du har et indgående kendskab til skoleområdet og har solide ledererfaringer fra en politisk styret organisation, herunder med ledelse af ledere. Du er både analytisk og sprogligt godt begavet, er helheds- og samarbejdsorienteret og en stærk kommunikator. Du har erfaring med at lede gennem involvering og delegering, og din ledelsesstil er åben, lyttende og troværdig.

Yderligere information

Ansøgningsfristen er den 11. januar 2021. Første samtalerunde afvikles den 20. januar 2021, og anden samtalerunde afvikles den 26. januar 2021. Der bruges personligheds- og kognitivtest i forbindelse med 2. samtalerunde.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til chefaftalen og matcher stillingen. Tiltrædelse forventes at være den 1. marts 2021.

Du finder en uddybende job- og personprofil ved at følge dette link:: Job- og personprofil_skolechef. For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte børne- og ungedirektør Nina Eg Hansen på telefon 2516 1203 eller partner Jens Marcussen fra Genitor på telefon 3141 0587 jm@genitor.dk

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Søg jobbet her