Skoleleder med hjerte for børnefællesskaber til Christianshavns Skole

Detaljer

 • Firma navn: Københavns Kommune
 • Område: København
 • Land: Danmark
 • Industri: Folkeskole
 • Speciale: Skoleleder
 • Stillingstype: Fuldtid
 • Opslået: 23-11-2022
 • Ansøgningsfrist: 08-01-2023

Genopslag

Er du en kulturbærer, som hver dag viser vejen, former holdninger og vægter traditioner for en bedre skole?
Formår du at være klar, tydelig og troværdig i din kommunikation og dit samarbejde med elever, forældre og lærere?  


Så har du nu muligheden for at blive skoleleder på Christianshavns Skole i hjertet af København.   

Vi søger en erfaren, lederuddannet skoleleder med visioner for skolens videre udvikling, der samtidig bygger oven på det, som skolen allerede gør godt. Vores nye skoleleder skal fastholde kulturen med et stærkt samspil mellem skoleledelse, skolebestyrelse og medarbejdere, hvor også børnene bliver inddraget.

Du mestrer tydelig, troværdig og klar kommunikation, og du prioriterer at være synlig på begge skolens matrikler – både i skole-/fritidstilbud og overfor børn, personale og forældre.

Du får et forpligtende, ligeværdigt og tæt samarbejde med dit ledelsesteam, hvor I fordeler opgaverne mellem jer i forhold til jeres kompetencer. 

Du er vant til at lede ud fra data og styrer håndfast økonomi og administrative processer.  

Vi tilbyder

 • et lederjob på en skole, der er fordelt på to matrikler
 • en mangfoldighed af kvikke børn og aktivt deltagende forældre 
 • en personalegruppe bestående af dedikerede og dygtige lærere og pædagoger
 • en personalegruppe, der brænder for skolen, elevernes trivsel/læring og har omsorg for hinanden
 • en aktiv og engageret skolebestyrelse 

På Christianshavns Skole er vi optaget af, at alle bidrager til og har en plads i fællesskabet.  

Vi er en UNICEF-certificeret rettighedsskole og vægter, at alle børn er i et stærkt, sundt og åbent fællesskab karakteriseret ved interesse og omsorg for hinanden. Vi har et bredt syn på faglighed og vi tror på, at udvikling og trivsel skabes i den daglige interesse for fag, relationer og klasseledelse.

I samarbejde med forældrene arbejder vi hver dag for, at hvert eneste barn på Christianshavns Skole har de bedste rammer og muligheder for at blive livsmodige, empatiske og kompetente mennesker.

Christianshavns Skole er en folkeskole, der ligger i et spændende område, hvor skoledistriktet indeholder en stor og fantastisk diversitet. Vi har en engageret og mangfoldig forældregruppe, glade børn samt et tæt og stærkt samarbejde med fritidsinstitution og klub. 

Skolen har pt. knapt 800 elever og mindst tre spor på de fleste årgange. Skolen har gode faglige resultater og ligger ved seneste måling over gennemsnittet for København også i forhold til socioøkonomiske referencer. Hele skolen er gennemrenoveret og ligger midt på Christianshavn mellem kanaler og grønne volde og med kort afstand til alt, hvad byen har at byde på. 

Christianshavns Skole er en folkeskole med stærk lokal opbakning, men vi kunne ønske os, at skolen bliver det naturlige førstevalg for en endnu større andel af grunddistriktets forældre og børn. 

Skolens ledelsesteam består af skoleleder, skolens souschef, to afdelingsledere og skolens fritidsinstitutionsleder (KKFO). Vi forventer derfor, at du som skoleleder i samarbejde med den øvrige ledelse er den primære drivkraft for skolens udvikling. Du forventes at indgå i udviklingen af skoletilbuddene i Københavns skolevæsen og område Indre By/Østerbro.

Du bliver en del af et læringsnetværk med områdets andre skoleledere og bredt samarbejde med klyngeledere samt andre ledere fra hele 0-18-års området.  

Som skoleleder refererer du til områdechefen, der er ansvarlig for at sikre ledelsessparring og tværfaglig support til skolen. 

Om Børne- og Ungdomsforvaltningen
Børne- og Ungdomsforvaltningens opgave i Københavns Kommune er at drive og udvikle dagtilbud, skoler, fritids-, special- og sundhedstilbud af høj kvalitet. Sammen med forældrene skabes rammerne for, at alle københavnske børn og unge kan få en god udvikling og uddannelse, samt en sund opvækst, der kan danne grundlaget for trivsel og livsglæde i fællesskab med andre. 

Ansættelsesvilkår 
Tiltrædelse den 1. marts 2023. Løn ifølge overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Yderligere information 
For yderligere information er du velkommen til at kontakte områdechef Morten Østergaard Jensen på 2932 5407, skolebestyrelsesformand Laura Friberg Nielsen 2960 4155 eller afdelingsleder Felicia Kehlet på 4027 8457. Vi forventer, at du aftaler besøg på skolen med skolens afdelingsleder Felicia Kehlet. Se også gerne skolens hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via linket senest søndag den 8. januar 2023

Første og anden samtalerunde afholdes den 16. og 24. januar. I ansættelsesforløbet indgår en profiltest. 

Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=188196&DepartmentId=19250&MediaId=4759&SkipAdvertisement=true