Skoleleder med højt ambitionsniveau til Cornelius Hansen-Skolen i Flensborg

Har du lyst til at være i front for en velfungerende fællesskole med gode traditioner, et godt fællesskab, og hvor der er fokus på udvikling og dannelse? En skole der er velintegreret i lokalsamfundet med fritidshjem lige rundt om hjørnet, lektiecafe og meget mere. Som den nye skoleleder bliver du drivkraften og inspirator bag den faglige og pædagogiske udvikling samt det gode læringsmiljø for både elever og lærere. Samtidig får du muligheden for at blive en del af en attraktiv Sydslesvigsk storby i vækst med havn, industri, universitet og et rigt tysk og dansk kulturliv, der indbefatter alt lige fra kirker og kunst til sport på topniveau.

Detaljer

  • Firma navn: Cornelius Hansen-Skolen
  • Område: Sydslesvig
  • Land: Tyskland
  • Industri: Skole
  • Speciale: Skoleleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 10-10-2019
  • Ansøgningsfrist: 10-11-2019

Cornelius Hansen-Skolen er en skole med høje ambitioner for elevernes læring, trivsel og dannelse. Da den nuværende skoleleder går på pension, er der brug for nye kræfter til at facilitere dagligdagen, sikre kvaliteten i undervisningen samt være bindeled mellem forældre, skole og samarbejdspartnere.

Synlig leder med fokus på det gode samarbejde
Du formår at udvikle et inspirerende læringsmiljø, hvor kompetencemål, klasseundervisning og god personaleledelse er på dagsordenen. Du er den empatiske og ansvarsbevidste leder, der bidrager med en positiv indstilling. Cornelius Hansen-Skolen er en fællesskole med ca. 250 engagerede elever fra 1.-10. klasse, hvor alle skal have de optimale muligheder for dannelse og udvikling. Du bestrider gode samarbejdsevner og du har fokus på inklusionen af elever, uanset behov. Indskoling af elever fra børnehave og andre skoler er ligeledes en vigtig del af dit daglige virke. Du vil i den forbindelse opleve et godt samarbejde med skolens lærere, den interne skolesocialarbejder og eksterne parter.

Med afsæt i din læreruddannelse og ledelsesmæssige erfaringer formår du at bidrage til skolens fortsatte pædagogiske og faglige udvikling. Du behersker det danske og tyske sprog, og du kommunikerer klart og forståeligt med samarbejdspartnere på flere niveauer, idet du blandt andet skal agere og kommunikere med forældre, tyske institutioner og myndigheder.

En del af mindretallet
Som skoleleder bliver du en af de centrale repræsentanter for det danske mindretal i Flensborg, og din synlighed er derfor vigtig for både skolen, kulturlivet og mindretallet. Du vil opleve et velfungerende lokalt fællesskab med institutioner og samarbejdspartnere i Flensborg. Du bliver en del af Dansk Skoleforening for Sydslesvig, som samlet består af 43 skoler og 57 dagtilbud. Du vil samtidig indgå i et mindre ledernetværk med andre skoleledere, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. I og med, at Skoleforeningens centraladministration varetager en stor del af de administrative opgaver, vil du få mere tid til at skabe rammerne for den pædagogiske og faglige udvikling samt den gode skole.

Vil du vide mere om stillingen?   
Konsulenthuset ballisager a/s hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at kontakte chefkonsulent Britt Rønberg på 30638518 eller researchkonsulent Ronni Nielsen på 30638517, hvis du har spørgsmål til stillingen. 
Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen her