Skoleleder til Morten Børup Skolen, Skanderborg Kommune

En dygtig skoleleder, der kan videreudvikle en veldrevet skole, der vil fremtiden.

Detaljer

  • Firma navn: Morten Børup Skolen
  • Område: Midtjylland
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Skoleleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 22-12-2020
  • Ansøgningsfrist: 22-01-2021

Vil du stå i spidsen for en stor og veldrevet skole med stærke værdier? En skole, der vil være lokalområdets ambitiøse folkeskole. En skole med et stærkt forældrenetværk. En skole med ambitiøse ledere og medarbejdere, der alle brænder for elevernes læring og trivsel.

Morten Børup Skolen er en stor kommunal folkeskole i Skanderborg by med ca. 870 elever og 86 medarbejdere. Skolen gennemsyres af fire stærke værdier: Læring, trivsel, fællesskab og stolthed. Værdier, der er afgørende for, at man sammen lykkes med skolens kerneopgave: At sikre at eleverne kan mestre det næste.

Du skal som skoleleder sikre den fremtidige drift og udvikling af skolen. Du forventes at sætte en tydelig og fælles retning for skolen, så der er fokus på kerneopgaven og sammenhæng i skolens fortsatte udvikling.

Du skal skabe tydelige og trygge rammer for medarbejderne og arbejde videre med skolens kultur, der er præget af tillid, dialog og fællesskab. Og du skal igennem tillidsbaseret ledelse og sparring videreudvikle skolens ledelsesteam på i alt fem ledere.

Som skoleleder i Skanderborg Kommune bliver du selvforvaltende kontraktholder  med reference til direktionen. Du får således et stort ansvar og ledelsesrum og en unik mulighed for at sætte præg på skolens profil. Som skoleleder for Morten Børup Skolen bliver du tillige begunstiget af medarbejdere, der vil udvikling og fremtidens skole, og ikke mindst engagerede og involverede forældre, der aktivt byder ind og bidrager til udviklingen af deres børns skole.
 

For den rigtige skoleleder er mulighederne derfor mange

Det væsentligste er, at du er et skolemenneske og har en topleder i maven. Du har relevant ledelseserfaring og er som udgangspunkt læreruddannet eller har tilegnede kompetencer, der ækvivalerer hermed. Du har stærke relationelle kompetencer og er som leder inddragende og dialogorienteret. Du har samtidig et stærkt drive, er beslutsom og har modet til at sige til og fra. Du evner at samle folk, skabe følgeskab og skabe resultater.
 

Er du blevet nysgerrig?

Du finder yderligere oplysninger om jobbet i den uddybende job- og personprofil ved at klikke her.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Torben Steen, chef for skoler, klubber og specialtilbud på telefon 23 39 61 77 eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på telefon 40 57 87 08 eller e-mail ee@genitor.dk.

Alle interesserede ansøgere har mulighed for at besøge Morten Børup Skolen med henblik pa° en rundvisning. Ønskes dette, kan viceskoleleder Per Krogh Jensen (konstitueret skoleleder) kontaktes på telefon 2380 6583.

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2021.
 

Ansøgningsfrist

22. januar 2021 kl.23.59

Finder du jobbet interessant, er du velkommen til at uploade din ansøgning og CV samt relevante bilag.

Søg jobbet her