Skoleleder til Skottegårdsskolen

Da vores Skoleleder på Skottegårdsskolen har fået nyt job, og vi ikke i første omgang fandt den kandidat, vi allermest ønskede os, søger vi stadig en ny skoleleder.

Detaljer

 • Firma navn: Skottegårdsskolen
 • Område: Hovedstaden
 • Land: Danmark
 • Industri: Skole
 • Speciale: Skoleleder
 • Stillingstype: Fuldtid
 • Opslået: 27-06-2019
 • Ansøgningsfrist: 19-07-2019
Er du skolelederen, der kan være med til at…

Fortsætte den gode udvikling og udleve kommunens Børne- og Ungepolitik, hvor:

”Tårnby Kommune vægter inddragelse af børnenes stemme højt med det formål, at de får mest mulig medbestemmelse over deres ønsker for fremtiden sammen med deres forældre”

Samtidig med, at du har fokus på skolens værdigrundlag, hvor respekt, ansvarlighed og omsorg er i fokus.

Og har du…
 • En tydelig og tillidsbaseret ledelsesform

 • Visioner for skolens faglige og pædagogiske udvikling

 • Mod på at gøre Skottegårdsskolen til den bedste version af sig selv

Så er du måske Skottegårdsskolens nye skoleleder!

 

Skottegårdsskolen er en af Tårnby Kommunes ni folkeskoler med 470 elever fordelt på 0.-9. klasse. Skottegårdsskolen har egen SFO tilknyttet og er tillige modtageskole for elever, som ikke kan dansk.

Vi har gennem de seneste 4 år gennemgået en positiv udvikling og er i dag en velfungerende skole med et godt klima for både elever, forældre og personale. Vi er ca. 46 lærere og 15 SFO-medarbejdere, 3 teknisk servicemedarbejdere og en skolesekretær. SFO’en har desuden en daglig leder ansat, og skolen har et tæt samarbejde med den nærliggende klub.

Som skoleleder på Skottegårdsskolen bliver du en del af ledelsesteamet, som foruden dig består af viceskoleleder, næsten nyansat områdeleder, administrativ leder og teknisk serviceleder. Vi har en uformel tone, og døren er næsten altid åben.

Skolevæsenet i Tårnby Kommune har de kommende skoleår professionelle læringsfællesskaber (PLF) og elevernes trivsel som særlige indsatsområder. Skottegårdsskolen deltager derfor i flere centrale udviklingsarbejder, herunder et stort fælles udviklingsarbejde ”På vej mod professionelle læringsfællesskaber”. Projektet gennemføres i samarbejde med Københavns Professionshøjskole og er delvist finansieret af A. P. Møller Fonden.

Skottegårdsskolen ligger i Kastrupområdet i et charmerende ældre byggeri og er tæt på Amager Strand, Den Blå Planet og metrostation.

 

Vi forventer, at den kommende skoleleder:
 • Har ledelseserfaring fra skoleverdenen og evnen og viljen til at indgå i et konstruktivt og dynamisk ledelsesteam.

 • Kan varetage det daglige ledelsesansvar, herunder personaleudvikling, medarbejdersamtaler, elev- og forældrekontakt, konflikthåndtering mm.

 • Er synlig og indgår med tillid og respekt i samarbejdet med såvel personalets faggrupper, skolens interessenter og øvrige aktører.

 • Har pædagogiske visioner samt administrativt overblik.

Som skoleleder i Tårnby indgår du aktivt bidragende i samarbejdet med forvaltning, skoleledergruppe og øvrige faggrupper og institutioner på 0-18 års området. I forvaltningen arbejder vi ud fra visionen om "Borgeren som medskaber af egen velfærd", og vi lægger derfor stor vægt på at inddrage elever og forældre i skabelsen af den gode skole.

Vi tilbyder:
 • En skole med lærelystne elever og gode traditioner.

 • En udviklingsorienteret medarbejdergruppe præget af høj faglighed, ansvarlighed og relationskompetence.

 • Et velfungerende Pædagogisk Læringscenter og et engageret og fagligt dygtigt vejlederteam.

 • Et ledelsesteam, hvor ansvar og tydelig kommunikation er nøgleord, og hvor vi forventer faglig og ledelsesmæssig sparring i et loyalt samspil med plads til både humor og seriøsitet

 • Muligheder for at være med til at præge skoleudviklingen i hele kommunen gennem tæt samarbejde med de øvrige skoleledelser og forvaltningen

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Ansættelsen sker pr. 1. november 2019 eller snarest derefter som tjenestemand og i henhold til gældende overenskomst efter forhandling med Skolelederforeningen og med tjeneste indtil videre ved Skottegårdsskolen.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende ansættelsessteder. Har du tidligere været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen er betinget af, at disse er tilfredsstillende.


Yderligere oplysninger:
Har du spørgsmål, eller ønsker du at aftale et besøg på skolen, er du velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder Susanne Frøkjær på tlf. 3250 4037, Skolebestyrelsesforkvinde Nadia Qureshi på telefon 3028 8877 og/eller Skolechef Per S. Trudslev på tlf. 3247 1443. Yderligere oplysninger kan også hentes på skolens hjemmeside: http://sk.skoleporten.dk/sp

Da opslaget også løber i sommerferien ønskes opringninger og eventuelle besøg helst afviklet i ugerne 26-27 og 32-33.

Vi forventer at afholde samtaler torsdag d. 29. august og eventuelt 2. samtalerunde onsdag d. 4. september.

Ansøgning:

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt evt. bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Ansøgningsfrist:

Mandag d. 19. august 2019.

Behandling af personoplysninger:

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1235. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.