Skoleleder til Spurvelundskolen

Kan du gøre en god skole endnu bedre? Brænder du for børns rettigheder? Har du indsigt i og interesse for den nyeste faglige viden? Og har du visioner for den fortsatte faglige udvikling? Så er du måske Spurvelundskolens nye skoleleder.

Detaljer

  • Firma navn: Spurvelundskolen
  • Område: Syddanmark
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Skoleleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 01-11-2019
  • Ansøgningsfrist: 26-11-2019

Til Spurvelundskolen i Odense søger vi en skoleleder, der vil være en del af en udviklingsorienteret UNICEF rettighedsskole, der udmærker sig ved et højt fagligt niveau og flotte præstationer. Spurvelundskolen styrer efter tydelige faglige mål og har indsatser som eksempelvis rettighedsskole, fokus læsning samt ’børnene i robotbyen’.

Om Spurvelundskolen
Spurvelundskolen er beliggende i Næsbyhoved Broby i den nordlige del af Odense Kommune – tæt på skov og rekreative områder. Skolen er kendt for sine attraktive fysiske rammer, der bygger på tanken om transparens og plads til synlig læring. Skolen er solidt forankret i et stærkt lokalmiljø, som er en markant og betydningsfuld del af skolens DNA. Vi prioriterer forældresamarbejdet højt, og forældre på Spurvelundskolen udviser stort engagement for såvel egne børn, som for skolens generelle virke. Vores forældre er aktive medspillere og en ressource for skolen.

På samme matrikel som skolen ligger også Børnehuset Spurvelund. Vi har gennem et udvidet samarbejde opbygget et fælles ”børneunivers”, hvor vi skaber en rød tråd i børnenes liv fra 0-13 år.

Spurvelundskolen har pt. 270 elever fordelt på klasser fra 0.-6. årgang. Skolen er attraktiv blandt distriktets familier, ligesom at der også er børn udenfor distriktet der ønsker optag på skolen. Prognoser viser et faldende elevtal i distriktet de kommende år.
Ledelsesteamet består af en skoleleder og en souschef, flankeret af et stærkt administrativt team bestående af sekretær og pedel.

Vores 26 lærere og pædagoger udgør et stærkt hold. Der udvises faglig nysgerrighed, og der er plads til projekter. Vi arbejder med læringsfokuseret undervisning og bruger data til systematisk at følge elevernes læringsudbytte og trivsel. Skolens pædagogiske udvikling løftes af en stærk vejlederkultur, der er frontløber i forhold til udviklingen af skolens professionelle læringsfællesskab, hvor medarbejderne har en nysgerrig og undersøgende tilgang til elevernes læring og trivsel. Det forsatte arbejde med udviklingen af det professionelle læringsfællesskab tager afsæt i både årgangsteam og klasseteam, som er et omdrejningspunkt i organiseringen.

Om jobbet
Som skoleleder på Spurvelundskolen bliver du en del af en velfungerende og udviklingsorienteret skole med store visioner for børns læring og trivsel. Du vil opleve en medarbejdergruppe med fagligt ambitiøse medarbejdere, der er dedikerede til Spurvelundskolen, og som er stolte af deres forskellige fag.

Skolen har en høj social kapital, en positiv og uhøjtidelig omgangstone og godt humør som et væsentligt element i en travl hverdag.

Vi forventer en tydelig og handlekraftig leder, der har et anerkendende menneskesyn og kan se styrken i fællesskaber.

Vil du vide mere?
Vil du høre nærmere om Spurvelundskolen og forventningerne til den nye skoleleder, er du velkommen til at kontakte skolechef Nikolaj Juul Jørgensen på 2913 5754 eller Spurvelundskolens souschef Anne Kristine Kajberg Riis på 6155 3543.

Læs mere om stillingen, skolen og organisationen i Job- og Personprofilen samt på Spurvelundskolens hjemmeside.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er tirsdag den 26. november 2019.
1. samtalerunde gennemføres onsdag den 4. december 2019 og 2. samtalerunde tirsdag den 17. december 2019.

Forud for en eventuel 2. samtalerunde vil du blive bedt om at gennemføre en personprofilanalyse i løbet af uge 49, oplyse referencer samt løse en skolepolitisk case.

Søg jobbet her