Solvangskolen i Farum: Er du vores nye afdelingsleder?

SOMMERFERIE – TID TIL AFSLAPNING OG REFLEKSION, MEN FORUDE VENTER OGSÅ ET NYT SKOLEÅR OG EN MULIGHED FOR AT BLIVE NY PÆDAGOGISK AFDELINGSLEDER TIL SOLVANGSKOLENs BØRNEMILJØ [2-5. KL], PLC og VORES RESSOURCECENTER – SOLSIKKEN!

Detaljer

 • Firma navn: Solvangskolen
 • Område: Nordsjælland
 • Land: Danmark
 • Industri: Skole
 • Speciale: Afdelingsleder
 • Stillingstype: Fuldtid
 • Opslået: 03-07-2020
 • Ansøgningsfrist: 19-08-2020

Solvangskolen i Farum søger pr. 1. oktober DIG, som har stort drive, lyst og motivation til at gå forrest og træffe (de rigtige) beslutninger sammen med OS i vores bestræbelser på at gøre Solvangskolen til verdens bedste danske folkeskole, fordi vi kan, vi vil, vi gør, og vi tør!

Du vil blive en vigtig del af - og en vigtig medspiller - i et velfungerende ledelsesteam bestående af en skoleleder, souschef samt to afdelingsledere, hvoraf den ene kan blive DIG! Vi spiller hinanden gode og spiller på samme hold!  Vi er optaget af at skabe et dynamisk og udviklingsorienteret lærings- og arbejdsmiljø med fokus på kerneopgaven. Åbenhed, fleksibilitet, fælles prioritering, forpligtende samarbejde og tillid er nøgleord i hverdagen, og TEAMsamarbejde er ikke kun noget vi snakker om, men noget vi gør!

STOP: Besøg skolens hjemmeside og bliv klogere på vores definition på kerneopgaven og vores værdigrundlag!

Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som kan svare JA til følgende:
 

 • Du brænder for Folkeskolen, for pædagogisk og didaktisk udvikling og det, der virker ift. faglige og sociale fællesskaber og for at gøre en (ud)dannelses- og ledelsesmæssig forskel.
 • Du er modig - ledelse kræver mod - og ikke bange for at indtage rummet og facilitere pædagogiske og strategiske udviklingsprocesser, hvor medinddragelse og samarbejde er nøgleord.
 • Du besidder gode kommunikative kompetencer i såvel skrift som tale, et strategisk og organisatorisk blik, og du sætter handling bag dine ord og sætter spot dér, hvor det i forvejen spirer og der, hvor det er nødvendigt ift. kerneopgaven.
 • Du har relevant professionsuddannelse, erfaring forankret i skoleverden, gerne ledelseserfaring, eller en leder i maven og evt. relevant lederuddannelse med i bagagen eller har mod på at gå i gang med en. Og sidst, men ikke mindst... 

Tillykke – et skridt nærmere :-)
I ledelsesteamet har vi en flad struktur og en overskuelig opgavefordeling selvom kompleksiteten er stor. Vi arbejder med et naturligt overlap i dele af opgaveløsningen, vi kan diskutere så det brager, fejre når ting lykkes og vigtigst af alt - så interesserer vi os for hinanden, og vi husker at grine sammen - både når vi er på arbejde og er sammen i uformelle sammenhænge.

Pssst - derudover har vi to super dygtige (og søde) sekretærer. De er det daglige kit og en vigtig del af vores hverdag, både for STORE og små.

MED IND I HVER DAGEN
I det daglige vil du være nærmeste leder for børnemiljøets 25 kompetente medarbejdere og 300 herlige og læringslystne elever med hver deres baggrund og livsfortælling.

Opgaven som afdelingsleder omfatter en række administrative og personalemæssige opgaver som fx MUS, ansættelser, opgavefordeling mv.. Herudover vil du være ansvarlig for eleverne i 2.-5. kl. - særligt ift. de elever, hvor livet af og til slår knuder, og hvor det kan være svært at være barn i skolen og/eller hjemme. Her vil du have et tæt og forpligtende samarbejde med barnets primære lærere og pædagoger, forældre og skolens ressource- og trivselskoordinator samt evt. relevante eksterne samarbejdspartnere. Som afdelingsleder for børnemiljøet vil din primære opgave være fastholdelse, opfølgning og videreudvikling af; 

 • Børnemiljøets særkende, grundlæggende antagelser og iboende kultur både i børne- og voksenhøjde (arbejdsmiljø (APV) // samarbejde // afdelingsmøder // traditioner // organisering mv.). Det betyder ledelse tæt på, med afsæt i PLF-tankesættet - deltagelse i teammøder, gennemføre TUS, sparring og løbende observation & feedback af undervisningen mv..

STOP: Besøg skolens hjemmeside og bliv klogere på vores strategiske udviklingsområder!
Ydermere vil du sekundært få det daglige ledelsesansvar (ikke eneansvar) for følgende to organisatoriske og udviklingsmæssige kerneområder:   

 • Skolens ressourcecenter”Solsikken” indenfor områderne DAN // MAT // DSA // TRI i tæt samarbejde med skolens ressource- og trivselskoordinator og skolens fem faglige vejledere, med skolens kerneopgave som afsæt - deltagelsesmuligheder for alle elever. Det betyder, at du vil gå forrest ift. at bringe vores arbejde med inkluderende fællesskaber til et sted, hvor det giver genlyd og mærkes helt ude i sidste led.
 • Skolens Pædagogiske LæringsCenter(PLC) i tæt samarbejde med det tværgående PLC team, så vi sammen får skabt Liv – Lyst – Leg og Lyden af Læring. Opgaven vil bl.a. her omfatter udviklingen af skolens pædagogiske IT- strategi i tæt samarbejde med skolens PLC og IT-tekniker. Det betyder, at du har fingeren på pulsen ift. brugen af pædagogisk IT som en meningsgivende del af undervisningen, og du brænder for udvikling af denne dimension i en kobling mellem fag og virkelighedsnære problemstillinger.

Det gør bestemt heller ikke noget, hvis du har viden om og/eller interesse for opdatering og ajourføring af Aula, O365 og skolens hjemmeside. Du besidder måske teknisk snilde og har flair for det visuelle og grafiske udtryk?

Alt dette gør du IKKE alene, men sammen med os, fordi du er ambitiøs på børnenes og medarbejdernes vegne, og ved at trivsel og social kapital hænger sammen med gode resultater både for STORE og små.

Vigtig viden
Solvangskolen er tresporet og organiseret i et børnemiljø (0.-1.årg. // 2.-5. årg.) og et ungemiljø (6.-9. årg.). Vi har et tillidsfuldt samarbejde med skolens bestyrelse. Herudover er Solvangskolen fyldt med dygtige lærere og pædagoger og kun beliggende ca. 10 minutters gang fra Farum Station i Furesø Kommune, tæt ved grønne områder og gode idræts- og sportsfaciliteter.

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse pr. 01.10.2020. Ansøgninger modtages elektronisk med frist onsdag d. 19. august.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d. 24. august. (1. runde) og evt. d. 27. august. (2. runde). Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte skoleleder Andreas Hundebøll, på tlf; 7216 4650. Du er også velkommen til at kigge forbi til en rundvisning eller en uformel snak (i uge 32), hvor du kan få stillet de spørgsmål, som du måtte have inden det er os, der stiller spørgsmålene ved en evt. samtale.
STOP: Hvis du er nået hertil er der kun et klik tilbage - tryk ”send ansøgning” – valget er dit!

De bedste sommerhilsner fra ledelsesteamet og alle de andre på Solvang – for ingen er klogere end os alle!

Camilla, Jeppe og Andreas

Kontaktperson:
Andreas Hundebøll

Telefon:
7216 4650

SØG STILLINGEN HER