To faglige ledere til Hundested Skole

Detaljer

 • Firma navn: Hundested Skole
 • Område: Sjælland
 • Land: Danmark
 • Industri: Skole
 • Speciale: Faglig leder
 • Stillingstype: Fuldtid
 • Opslået: 10-05-2020
 • Ansøgningsfrist: 08-06-2020

Hundested skole - vi tør godt!
Vi søger to faglige ledere til vores spændende skole, med tiltrædelse pr. 1. august 2020.

Hundested Skole er en nytænkende og kreativ folkeskole, rig på traditioner og med blandt andet egen skolehave og maritime nyttehaver. Vi er ved at blive certificeret Unicef Rettighedsskole, det betyder at vi i hverdagen har stort fokus på elev-inddragelse og medbestemmelse.

Vi har en rig natur med hav, fjord, klitter, marker, skove og enge. Det er en stor og vigtig del af elever, pædagoger og læreres hverdag. Skolens værdier er formuleret i syv pejlemærker, som vi sammen udfolder og udvikler året rundt. På Hundested Skole vil elever, lærere, pædagoger og forældre:

Udforske, begejstre, deltage, skabe, stræbe, erobre, sammen!

Vores 85 medarbejdere har mange forskellige kompetencer og interesser – og alle har de et stort hjerte for skolen, lokalsamfundet og den enkelte elev.  Vores 630 elever er skønne, sjove og nysgerrige, og vi arbejder altid ud fra et inkluderende perspektiv.

Vi søger faglige ledere med folkeskole-erfaring. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at arbejde med børn og unge menneskers læring og trivsel, samt har mod på at sætte kursen i forhold til at udvikle robuste og livsduelige unge, som kan håndtere det 21. århundredes kompetencer.

En væsentlig del af jobbet er, at kunne møde vores udsatte børn og familier, og give vores medarbejdere kvalificeret støtte, i arbejdet med at inkludere alle på vores skole.

Som hele Hundesteds skole, har vi stor indflydelse på udviklingen af lokalområdet, og det ansvar tager vi meget seriøst. Vi har et stort lokalt netværk med forenings- og erhvervslivet som tætte samarbejdspartnere, og benytter ofte mulighederne for at tilrettelægge undervisningen i samarbejde med dem.

 
Arbejdsopgaver:
Vi har endnu ikke lagt puslespillet for, hvordan opgaverne skal fordeles i ledelsen. Du må meget gerne have særlig interesse i et eller flere af nedenstående punkter:  
 • Udvikling af STEM+A. Vi er med undervisningsministeriets forsøg med Teknologiforståelse og vi har en ansøgning ude ift. at kunne etablere et stort Makerspace.
 • Rettighedsråd og elevråd.
 • Udvikle et styrket SFO-tilbud, herunder styrket overgang fra dagtilbud.
 • Udvikling af faglighed i fagene, fokus på kontinuitet gennem skoleforløbet.
 • Inkluderende dagbehandling, vores visiterede tilbud til udsatte familier.
 • Personaleledelse.
 • Medvirke til løsning af de fælles strategiske ledelsesopgaver i samspil med ledelsesteamet.
 • Samarbejde med elever, forældre og øvrige aktører omkring skolen.
 • Administrative opgaver i fx TRIO.

Vi forventer, at du:
Møder udfordringer og dagligdagens trummerum med et smil og er med til at skabe glæde omkring dig. Du er nærværende, ser muligheder og følger tingene til dørs, har blik for personaleledelse og mod på at prikke og stille spørgsmål til en godt sammentømret ledelse. Du har en høj arbejdskapacitet og ved, at nogle perioder af skoleåret er særdeles krævende. Halsnæs Kommune forventer, at ledere har gennemført – eller vil gennemføre – en lederuddannelse på minimum diplomniveau. 

Vi tilbyder:
Et spændende og omskifteligt arbejde på en velfungerende skole, hvor det er rart at være barn såvel som voksen. En arbejdsplads, hvor vi brænder for vores fag, med mange sociale aktiviteter, hvor humor præger hverdagen og loftet er højt. Et skolevæsen i udvikling og en kommune, hvor vi samarbejder godt med det politiske niveau om vores folkeskoler.
Følg os på Facebook for et levende indblik i vores hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår
Sker efter gældende overenskomst samt principperne om Ny Løn.

Kontakt: Skoleleder Malene Nyenstad, tlf. 2757 2296 for at aftale en rundvisning på skolen.
Ansøgningsfrist: Mandag den 8. juni 2020 kl. 12:00
 
Søg stillingen her


Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.