Udskolingsleder

Detaljer

  • Firma navn: Greve Kommune
  • Område: Greve
  • Land: Danmark
  • Speciale: Udskolingsleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 17-05-2023
  • Ansøgningsfrist: 11-06-2023

Udskolingsleder

Vi søger en udskolingsleder, der både kan og vil gøre en forskel for et stærkt medarbejderteam og en flok skønne unge mennesker.

Holmeagerskolen er en 3-sporet skole med ca. 80 ansatte. Vi har 730 skønne elever, og af dem går 260 i SFO. Vi har co-teachingklasser på de fleste årgange med en lille gruppe elever, der er visiteret ind på skolen, som en integreret del af vores a-spor.
Vi er et veletableret ledelsesteam, men åbne overfor nye idéer og tanker. Det betyder, at der - når vi har fundet den helt rigtige kollega- bliver mulighed for at justere i en egentlig opgavefordeling i ledelsen, men dit primære fokus og dine arbejdsopgaver vil være omkring udskolingen. – Så hvad kan du byde ind med ?
Ledelsesteamet består fra d. 1.8. af en skoleleder, en viceskoleleder, en indskolingsleder og dig.

Vi tror på at høje forventninger til os selv, og andre – samt et godt humør- gør en markant og positiv forskel. På Holmeagerskolen handler dette om at være med til at skabe livsduelige, nysgerrige børn med blik for fællesskabet. 
Vi har et højt fagligt niveau, og vi ved, at et trygt læringsmiljø og et tæt samarbejde med forældre er forudsætningen for, at vi når i mål med vores ambitioner.

Vi har spurgt rundt på skolen, hvad vi egentlig ønsker os af en ny leder.


Eleverne svarede, at du skal være… ”En der er god til at skabe relationer, som er en god diplomat og som holder sig neutral i konflikter. En som er tæt på i hverdagen og som er god at tale med".

Forældrene ønsker en, der… ”Er opmærksom på børnenes trivsel og har et godt blik for fællesskabet i udskolingen. En som både har fokus på det faglige, men også det sociale”

Medarbejderne svarede, at du skal være… "En leder der er nærværende og deltagende. En der har humor, styr på tingene, og som skal være med til at sætte retning i udskolingen, og samle os som et hold."


Det personlige
Du kommer med engagement og drive, og du har en faglig grundforståelse for udskolingen, hvor du skal være med til at sikre et fagligt, pædagogisk og didaktisk stærkt miljø.
Det systemiske og anerkendende perspektiv ligger dig nært, og du tænker derfor, at dialog og relationsdannelse er den bedste måde at skabe resultater og engagement.
Du skal på en og samme tid have mod til at inddrage andre, og træffe selvstændige beslutninger. Hvis en beslutning skal justeres, er du ikke bange for at melde det ud og vise, at du er blevet klogere undervejs.
Måske har du din lederuddannelse på plads og erfaring fra tidligere – hvis ikke, kan du få det hos os på sigt. Så du skal være parat til evt. at gennemføre uddannelsen på diplomniveau.


Opgaver
Der vil være almindelige driftsopgaver tilknyttet udskolingen, med en stærk og selvstændig lærergruppe. Det kunne være elevsager, personalesparring, afgangsprøver, samarbejde med UUV, deltagelse i kommunale netværk samt diverse møder, men vi søger også en udskolingsleder, der kan stå i spidsen for den videre udvikling af vores udskolingsafdeling (6.-9. klasse). Måske har du erfaringer fra tidligere, du kan sætte i spil hos os?

Send os en ansøgning, hvor du fortæller, hvad du kan og vil!


Ansøgningsfrist

Fristen er søndag d. 11. juni 2023.
Samtaler afholdes torsdag d. 15. juni (1. runde) og igen tirsdag d. 20. juni (2. runde). Der vil være en case til samtalerunde nr. 2.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelse. Og Greve Kommune ikke udsteder frigørelsesattest. Tiltrædelse pr. 1. august 2023.
Skoleleder Leon Mitchell (3031 2438) eller viceskoleleder Rikke Knigge (2068 8978) kan kontaktes for yderligere oplysninger. Se mere på 
https://holmeagerskolen.aula.dk/

SØG JOBBET