Viceskoleleder, der både er til pædagogisk udvikling og administrative opgaver

• Firma navn: Sigerslevøster Privatskole
  • Område: Hovedstaden
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Viceskoleleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 02-05-2020
  • Ansøgningsfrist: 01-06-2020

Sigerslevøster Privatskole ligger lidt uden for Frederikssund i den lille by Sigerslevøster. Vores mission er: Vi gør børn dygtige. Vi arbejder med de gamle dyder på en moderne måde, så vi har børn, der er glade, taler pænt, og som ved, at de kan gå trygt i skole hver dag.

Vi søger

Vi søger en person, der kan træde ind i rollen som skolens overordnede pædagogiske leder og samtidig have den daglige ledelsesfunktion af SFO’en og klubben. Du skal have fokus på hele skolens virke og særligt fokus på pædagogisk udvikling og samarbejdsrelationer mellem undervisnings- og fritidsdelen, ligesom vi forventer kompetencer inden for inklusion og specialundervisningsområdet.

Du skal være en god sparringspartner, god til at samarbejde, give anerkendelse og indgå i relationer. Du skal kunne lytte, motivere og sætte rammer både for forældre, medarbejdere og børn – og så skal du evne at smile og grine højt.

Vi ser gerne, at du har et stort fagligt 'drive' og lyst til at indgå i et forpligtende samarbejde på alle niveauer, både med lærere og pædagoger samt afdelingsledere og skolens øverste leder, ligesom du deler og vil være med til at udleve skolens værdigrundlag, hvor det er vigtigt, at alle børn føler glæde ved at gå i skole. Du skal være i stand til at kunne strukturere og gennemføre pædagogiske projekter og følge dem helt til dørs. Du skal have gode IT-kompetencer, da alle elever har deres egen bærbare PC fra og med 3. klasse og en stor del af skolens læring foregår med afsæt i IT-portaler.

Vi tilbyder

I samarbejde med skolens ledelsesteam skal du kunne skabe det grundlag, der er nødvendigt for det fortsatte arbejde med skolens udvikling. Koblet med trivsel har vi fokus på optimering af elevernes læring. Dette sker blandt andet igennem arbejdet med succeskriterier samt 'Ledelse tæt på'.

Du skal som viceskoleleder indgå i et tæt samarbejde med skolelederen samt de administrative medarbejdere, der løser andre opgaver.

Sigerslevøster Privatskole vægter samarbejdet med elever, forældre, medarbejdere samt skolebestyrelse som meget væsentligt i forhold til skolens udvikling.

Sigerslevøster Privatskole er en privatskole med plads til både traditioner og fornyelse. Vi har 312 elever fra 0.-9. klasse og en SFO/klub med ca. 180 børn. Skolen ligger i et attraktivt område ude på landet, hvor der er frisk luft og højt til himlen.

Forældrene bakker skolen op og deltager gerne i arrangementer.

Skoleleder Kurt Nymann kan kontaktes på tlf. 2325 2181 eller på ny@sigerslev.dk med henblik på en rundvisning og en uforpligtende snak. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der forhandles løn jf. overenskomsten for ledere i frie grundskoler. Ansættelsesdatoen forventes at være 1.8.2020.

Ansøgning med relevante bilag sendes gerne samlet i én pdf-fil navngivet med 'ansøgers navn' og med ansøgning på første side til kontor@sigerslev.dk. Der afholdes ansættelsessamtaler inden skoleårets afslutning. For yderligere oplysninger henvises til hjemmesiden www.sigerslev.dk og facebook.

Yderligere oplysninger (skolens værdier og formål samt en specificeret liste på arbejdsopgaver) for stillingen kan rekvireres på kontor@sigerslev.dk.

Der tages forbehold for ansættelsesproceduren jf. statens regler for Coronakrisen.