Viceskoleleder til Dueholmskolen

Dueholmskolen søger en dygtig viceskoleleder.

• Firma navn: Dueholmskolen
  • Område: Nordjylland
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Viceskoleleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 11-09-2019
  • Ansøgningsfrist: 04-10-2019

Vi søger en dygtig viceskoleleder til Dueholmskolen
- der, sammen med os, vil være med til at styrke og udvikle Dueholmskolen, og gøre en god skole endnu bedre.

Claus går på pension, hvorfor vi søger en dygtig og ambitiøs viceskoleleder, der sammen med skolens øvrige ledelsesteam kan, vil og tør gå forrest i forhold til at styrke de nuværende pædagogiske indsatser, videreudvikle og måske endda forandre den fremtidige pædagogiske praksis og organisering på Dueholmskolen i tæt samarbejde med skolens dygtige og engagerede lærere og pædagoger.

Vi søger en leder, som har stærke personlige- og menneskelige kompetencer - og ikke mindst brænder for at gøre en god skole endnu bedre.

Vi forventer at du er:
Professionel i mødet med kolleger, elever, forældre m.fl.
Ordentlig og ansvarlig
Modig og grundlæggende nysgerrig i din tilgang til tingene
Ser forskelligheder og mangfoldighed som en styrke
Kommunikativ, empatisk, tillidsvækkende og relationel stærk
Uformel i dagligdagen og formel, når det efterspørges
Pædagogisk velfunderet, og du må gerne boble af gode ideer
Målrettet, handlekraftig og følger ting til dørs
Dygtig til at bevare overblikket i en ofte travl og uforudsigelig hverdag
Inspirerende, smittende og med et glimt i øjet

Du vil blive en del af et stærkt ledelsesteam, der består af en skoleleder, en viceskoleleder, to afdelingsledere, en administrativ leder og en koordinator med ledelsesfunktioner.

Du bliver leder på en fantastisk, spændende og kompleks skole, hvor mulighederne er mange. Dueholmskolen har 833 elever fordelt fra 4.- til og med 9. klasse og 10’eren. Der er 108 ansatte på skolen, hvoraf de 95 er pædagogiske ansatte.

Ud over gode kolleger tilbyder vi en yderst veldreven skole med orden i økonomien og med moderne og yderst velholdte rammer. Samtidig er vi en skole med en stærk selvforståelse og fortælling i lokalområdet, som bl.a. understøttes i én af vores værdier: “Vi på Dueholmskolen”.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. januar 2020 - eventuelt tidligere efter aftale.

Løn efter overenskomst og lokal forhåndsaftale mellem Morsø Kommune og Skolelederforeningen. Der indhentes straffeattest forud for ansættelsen.

Der er ansøgningsfrist fredag den 4. oktober 2019 kl. 12.00. Du skal sende din ansøgning med relevante bilag elektronisk via www.morsoe.dk

Første samtalerunde forventes afholdt den 9. oktober 2019 og den anden den 22. oktober 2019. Ansøgere, der går videre til anden samtalerunde, skal være indstillet på at gennemføre en personadfærdsanalyse mellem de to samtaler - ligesom der indhentes personlige referencer efter aftale.

For yderligere spørgsmål og et eventuelt besøg på skolen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lars Zedlitz Alberg, telefon 9970 6085 eller mobil 2484 0751.