Vil du gøre god skole i grænselandet? Cornelius Hansen-Skolen i Flensborg søger ny skoleleder

Har du lyst til at være i front for en velfungerende fællesskole med stærke traditioner, et godt fællesskab, og hvor der er fokus på udvikling og dannelse? En skole der er velintegreret i lokalsamfundet med fritidshjem lige rundt om hjørnet, lektiecafe og meget mere. Som den nye skoleleder bliver du drivkraften og inspiratoren bag den faglige og pædagogiske udvikling samt det gode læringsmiljø for både elever og lærere. Du bliver brobyggeren, der kan kombinere de danske skoleværdier i en dansk-tysk kontekst.

• Firma navn: Cornelius Hansen-Skolen
  • Område: Flensborg
  • Land: Tyskland
  • Industri: Skole
  • Speciale: Skoleleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 17-01-2020
  • Ansøgningsfrist: 28-02-2020

Cornelius Hansen-Skolen er en skole med høje ambitioner for elevernes læring, trivsel og dannelse. Hvor udsyn, omsorg og det at turde noget er en naturlig del af fællesskabet. Da den nuværende skoleleder går på pension, er der brug for nye kræfter til at facilitere dagligdagen, sikre kvaliteten i undervisningen samt være bindeled mellem forældre, skole og samarbejdspartnere.

Vægter du pædagogik fremfor administration?
Cornelius Hansen-Skolen er en fællesskole med ca. 250 engagerede elever fra 1.-10. klasse, hvor alle skal have de optimale muligheder for dannelse og udvikling. Du bestrider gode samarbejdsevner, og du har fokus på inklusionen af elever uanset behov. Indskoling af elever fra børnehave og andre skoler er ligeledes en vigtig del af dit daglige virke. I den forbindelse vil du opleve et godt samarbejde med skolens lærere, den interne skolesocialarbejder og eksterne parter. I og med, at Skoleforeningens centraladministration varetager en stor del af de administrative opgaver, vil du få mere tid til at skabe rammerne for den pædagogiske og faglige udvikling samt den gode skole.

Nærværende leder med fokus på synlighed
Du formår at udvikle et inspirerende læringsmiljø, hvor kompetencemål, klasseundervisning og god personaleledelse er på dagsordenen. Du vil opleve et humoristisk lærerværelse med høj faglighed, hvor der er fokus på udvikling. Som person er du en ildsjæl, den empatiske og ansvarsbevidste leder, der bidrager med en positiv indstilling, og som er villig til at gå den ekstra mil for børnene.

Med afsæt i din læreruddannelse og ledelsesmæssige erfaringer formår du at bidrage til skolens fortsatte pædagogiske og faglige udvikling. Du behersker det danske og tyske sprog, og du kommunikerer klart og forståeligt med samarbejdspartnere på flere niveauer, idet du blandt andet skal agere og kommunikere med forældre, tyske institutioner og myndigheder.

En del af mindretallet
Som skoleleder bliver du en af de centrale repræsentanter for det danske mindretal i Flensborg, og din synlighed er derfor vigtig for både skolen, kulturlivet og mindretallet. Du vil opleve et velfungerende lokalt fællesskab med institutioner og samarbejdspartnere i Flensborg. Du bliver en del af Dansk Skoleforening for Sydslesvig, som samlet består af 43 skoler og 57 dagtilbud. Du vil samtidig indgå i et mindre ledernetværk med andre skoleledere, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus.

Stillingen ønskes besat med opstart den 01.04.20 eller hurtigst derefter.

Vil du vide mere om stillingen?
Konsulenthuset ballisager a/s hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at kontakte chefkonsulent Britt Rønberg på 30638518 eller researchkonsulent Ronni Nielsen på 30638517, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen her