Visionær og administrativt stærk viceskoleleder

Vores dygtige vicer kaster sig over nye opgaver, så vi søger en ny kompetent leder, der vil arbejde sammen med et engageret ledelsesteam og en stærk og konstruktiv personalegruppe, der har elevens læring i fokus.

• Firma navn: Toftlund Distriktsskole
  • Område: Syddanmark
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Viceskoleleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 08-09-2020
  • Ansøgningsfrist: 02-10-2020

Hvis du drives af lyst til at arbejde med strukturer og administration og samtidigt være på en skole, der altid er optaget af, hvordan vi kan gøre skoledagen endnu bedre for elever, personale og forældre, så skal du søge til Toftlund Distriktsskole.

Kernen i jobbet er, at du som vicedistriktsskoleleder er ansvarlig for at skabe en sammenhæng i skolens drift, således at dagligdagen fungerer for elever og personale. Skemaer, planlægning og koordinering af personalets arbejdsopgaver er en stor del af dine opgaver, ligesom forberedelse og håndtering af skoleårets planlægning er det. Derudover samarbejder du med skolelederen om den økonomiske drift. Dit fokus skal være på at organisere og koordinere de gode rammer, så elevernes læring og medarbejdernes arbejdsmiljø har rum og plads til at udvikle sig.

Du bliver en del af Toftlund Distriktsskoles energiske og udviklingsorienterede ledelsesteam, der består af skoleleder, filialleder, afdelingsleder, pædagogisk leder og SFO leder. Ledelsesteamets samarbejde er præget af gensidig respekt, humor og arbejdsomhed, og vi ser det som givende at blive udfordret på vores praksis, så vi når de mål, vi sætter os.

Dine opgaver er, at

• være ansvarlig for den administrative del af skoleårets planlægning i samarbejde med ledelsesteamet
  • være leder af de administrative, driftsmæssige opgaver
  • lede skolens daglige administration i samarbejde med sekretærer og ledelsesteam
  • være medvirkende til løsning af enkelte undervisningsopgaver (for eksempel ekstra hånd i matematik og naturfag)

Vi er optaget af innovation og iværksætteri og har således et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, ligesom samarbejdet med UU og ungdomsuddannelserne er vigtigt for os. Det vil også være opgaver, du bliver en del af, så disse tiltag fortsat udvikler sig.

Du har

• gerne ledererfaring og ønsket om at udvikle dig som leder
  • gerne erfaring med den åbne skole
  • gerne erfaring med planlægning og styring gennem forskellige planlægningsværktøjer
  • en uddannelse som lærer eller pædagog med en bredt erfaring fra skoleverdenen. Dette gerne suppleret med efter- og videreuddannelse, fx en diplomuddannelse i ledelse.

Du er

• fagligt velfunderet i tekniske programmer, der understøtter skolens drift, for eksempel Aula og Min Uddannelse, og har alternativt stor interesse i at lære at bruge det
  • nysgerrig på alt det gode, der er i gang, og optaget af, hvordan vi sammen kan blive endnu bedre
  • mentalt robust
  • struktureret og vedholdende, så vi når distriktets løbende mål
  • tillidsvækkende og god til at skabe relationer til både medarbejdere, elever og forældre
  • organiserende og har sans for overblik i komplekse administrative opgaver
  • ansvarsfuld, struktureret, selvstændig og har humor.

Vi tilbyder

• et distriktsledelsesteam, der samarbejder og arbejder teamorganiseret med fokus på god opgaveløsning, sparring og refleksion. I ledelsen er der ansvar og råderum inden for de opgaver, den enkelte leder er ansvarlig for
  • et tæt og respektfuldt samarbejde lærere, pædagoger, ledelse og skolebestyrelse imellem
  • en stor opmærksomhed på, at det er i det konstruktive teamsamarbejde, at opgaver løftes bedst
  • et fagligt dygtigt og engageret personale, der arbejder målrettet på både at udfordre og løfte vores elever på alle parametre
  • et arbejdsmiljø, hvor vi vægter en åben, positiv og anerkendende tilgang til de opgaver, vi skal løse og til hinanden.

Toftlund Distriktsskole er en skole med ca. 500 elever. Omkring 35 går på vores Specialafdeling Høllevang, ca. 80 har deres gang på Agerskov Skole, mens resten er på Toftlund Skole. Der er 41 lærere og 24 pædagoger fordelt på de tre matrikler.

Løn efter gældende overenskomst og personlige kvalifikationer.

Kommunens uddannelsesstrategi er kendetegnet ved at være værdibaseret, hvor læring, dannelse og mestring er nøgleord. Kommunen har desuden løbende fokus på fastholdelse og udvikling af god ledelse og på at sikre gode rammer for dette.

Hvis du vil vide mere om skolen, er du velkommen til at kontakte

• distriktsskoleleder Pernille Paaby på tlf. 30 36 63 05 eller pp5@toender.dk, eller
  • bestyrelsesformand Vivian Lundfold på tlf. 23 83 02 19 eller vivian@lundfold.dk

Ansøgningsfristen er den 2. oktober 2020. Vi holder samtaler den 6. oktober 2020, og forventer, at du kan tiltræde senest den 1. december 2020.

Klik dig ind på vores hjemmeside og se mere om, hvad distriktet kan tilbyde og på Tønder Kommunes hjemmeside for at få indblik i Tønder Kommunes skolevæsen generelt.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.

Søg Stillingen her