Visionær skoleleder til Skjoldhøjskolen

Den gode skole skaber vi sammen. Sådan lyder mottoet på Skjoldhøjskolen, som søger en ny, synlig skoleleder. Har du visioner for vores skole og vores børn, og motiverer det dig at arbejde tæt sammen med medarbejdere, ledere og forældre? Så er det dig, vi leder efter.

Detaljer

  • Firma navn: Skjoldhøjskolen
  • Område: Midtjylland
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Skoleleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 30-06-2019
  • Ansøgningsfrist: 12-08-2019
Om jobbet:
Som skoleleder på Skjoldhøjskolen får du muligheden for at gå forrest og fortsætte den gode udvikling, vi er i. Du har særligt fokus på at fortælle de gode historier fra vores skole og få endnu flere forældre og elever til at vælge os til. Det kræver, du bliver en synlig og kendt skoleleder – både for elever, forældre og medarbejdere – og er klar til at samarbejde bredt og invitere lokalområdet indenfor.
 
Næste år ændrer Skjoldhøjskolens skoledistriktet sig for børn, som skal starte i 0. klasse og tilflyttere. Dermed får skolen et større, lokalt elevgrundlag. Vores nye skoleleder får opgaven at stå i spidsen for at gøre skolen klar til at modtage flere elever – og samtidig forblive en god skole for alle distriktets børn.
 
Du ser værdien i et stærkt samarbejde med dagtilbuddet om kommende elever og med fritids- og ungdomsskolen, der rækker ind i skolen og udover skoletiden. Samtidig bliver du en del af et stærkt ledelsesfællesskab i Børn og Unge og får en vigtig stemme i det fagfaglige skolenetværk sammen med dine andre skolelederkolleger.
 
Læs mere om jobbet: https://aarhus.dk/media/26461/job-og-kravprofil-skoleleder-skjoldhoejskolen.pdf

Din profil:
Du samarbejder og skaber følgeskab. 
Mangfoldighed, fællesskab og faglighed kendetegner samarbejdskulturen på Skjoldhøjskolen. Derfor er det vigtigt, du er nysgerrig, god til at se nye muligheder og har særligt fokus at skabe sammenhæng mellem skolens forskellige afdelinger og fagligheder
 
Du er tæt på praksis. Du prioriterer at skabe et godt arbejdsmiljø for alle, der arbejder på Skjoldhøjskolen.
Du er nysgerrig, tillidsvækkende og har blik for, hvad der motiverer dine medarbejdere.
 
Du er stærk til strategi. Som leder er du strategisk stærk og har fokus på den samlede, tværfaglige ledelsesopgave. Du inddrager dine kolleger, før du træffer beslutninger og formår at omsætte politiske beslutninger i praksis. Det kræver, du har mod til at udfordre og stå fast.  
 
Du har en relevant lederuddannelse og dokumenterede, gode resultater fra en lignende stilling. Vi ser gerne, du har erfaring med forandringsledelse, administrativt overblik og en god økonomisk forståelse. 
 
Derfor skal du vælge os:
Den gode skole skaber vi sammen. Sådan lyder vores motto på Skjoldhøjskolen. Det betyder, at vi forventer, at ledere, medarbejdere, elever og forældre sammen bidrager til at skabe en god skole, hvor læring og dannelse går hånd i hånd. Vi er en tosporet folkeskole med både almen- og specialklasser – så vi rummer både mulighederne og de positive udfordringer, det giver at have en specialklasseafdeling på en folkeskole.
 
Du bliver leder for en ambitiøs skole med et højt fagligt niveau og dygtige medarbejdere, der formår at løfte vores elever. Vores lokaldistrikt er mangfoldigt, og flere flytter hertil. Derfor har vi et stærkt samarbejde på hele 0-18-årsområdet.
 
Som leder i Børn og Unge bliver du en del af en stor organisation med mange forskellige fagligheder. Her er mulighed for udfoldelse og plads til mangfoldighed. Vi er et stærkt fællesskab, der insisterer på at lære og udvikle os sammen.
 Løn og ansættelsesvilkår:Skolelederen aflønnes på trin 51 med et årligt dynamisk tillæg, som pt er på kr. 56.300 (31/3-00 niveau) svarende til 626.000 kroner årligt. Vi håber, du kan starte den 1. oktober 2019.
 Hvis du vil vide mere:
.. er du velkommen til at kontakte børn- og ungechef Susanne Hammer-Jakobsen på telefonnummer 41859293 eller HR-konsulent Elsebeth Nielsen på telefonnummer 41857432.
 
Du er også velkommen til at besøge Skjoldhøjskolen. Det kan du aftale med viceskoleleder Hanne Lund på telefonnummer 41857510. 
 
Ansøgning
Du sender os din ansøgning og bilag elektronisk. Der er ansøgningsfrist 12. august 2019.
Første samtalerunde er den 19. august. Test, testinterview og referencer ved HR-konsulent vil foregå den 21. eller 22. august. Anden samtalerunde afholdes den 26. august.
 Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Om os
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!
 

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement