Formandsmøder

To-tre gange årligt mødes foreningens hovedbestyrelse med de lokale formænd for at understøtte dialogen mellem det centrale og det lokale niveau. Såvel foreningspolitiske som skolepolitiske emner er til drøftelse.

Formandsmøde 2020

Næste formandsmøde afholdes 28. oktober 2020 i Nyborg

Møde afholdes på Hotel Nyborg Strand fra kl. 10.00-15.30.

Det er også muligt at deltage virtuelt.

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig formandsmødet den 28. oktober 2020 i Nyborg.

Ønsker du at tilmelde dig - eller har du ændringer til din tilmelding - kan du kontakte Katrine Thomsen på mail: kath@skolelederne.org

Vedrørende Covid-19:
Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger om forebyggelse af smittespredning.

Vi følger selvfølgelig situationen og eventuelle ændringer i retningslinjerne tæt, og vil sikre, at mødet gennemføres inden for de gældende retningslinjer og anbefalinger.

Vedrørende transport og særlige omstændigheder i forhold til Covid-19
Samtidig opfordres alle til under transporten til/fra mødet at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om mundbind mv.

Grundet de særlige omstændigheder med Covid-19 vil foreningen afvige de ellers gældende retningslinjer vedrørende transport, hvor vi opfordrer til at rejse billigst muligt og gerne med offentlig transport. Det er dermed muligt at få dækket kørsel i egen bil til/fra mødet.

Læs om tidligere formandsmøder

Udgiftsbilag/zExpense