Formandsmøder

To-tre gange årligt mødes foreningens hovedbestyrelse med de lokale formænd for at understøtte dialogen mellem det centrale og det lokale niveau. Såvel foreningspolitiske som skolepolitiske emner er til drøftelse.

Formandsmøde 2019

Der afholdes formandmøde 30. oktober 2019. Mødet afholdes i København - nærmere oplysninger om sted for mødet opdateres her på siden. Mødes afholdes fra ca. kl 10 -16.

Registrering til formandsmødet den 30. oktober 2019

Da foreningens årsmøde afholdes umiddelbart i dagene efter - den 31. oktober og 1. november 2019 i Bella Center - bedes du som lokalformand mm. registrere om du deltager i formandsmødet via dette link, hvor det også er muligt at booke overnatning og forplejning i forbindelse med årsmødet. Du bedes også benytte dette link, selv om du kun ønsker at registrere din deltagelse i formandsmødet.
Tak for din registrering.

Læs om tidligere formandsmøder

Udgiftsbilag/zExpense