Formandsmøder

To-tre gange årligt mødes foreningens hovedbestyrelse med de lokale formænd for at understøtte dialogen mellem det centrale og det lokale niveau. Såvel foreningspolitiske som skolepolitiske emner er til drøftelse.

Formandsmøde 2018

Der afholdes formandsmøde onsdag den 31. oktober 2018 i Odense Congress Center fra kl. 11.00 til kl. 17.00. Morgenkaffe og brød fra kl. 09.30. Mødet afholdes i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.
Bemærk: Før formandsmødet er der mulighed for at mødes i sit tværkommunale formandsnetværk. Såfremt I vil benytte jer af den mulighed, bedes I kontakte Katrine Thomsen, kath@skolelederne.dk

Se dagsorden for formandsmøde 31. oktober 2018

Formandsmøde 2019

Der afholdes formandsmøde 10. januar 2019 i København tæt ved Hovedbanegården fra kl. ca. 10-17. Nærmere information om tid, sted og dagsorden opdateres løbende her på siden.
DU BEDES REGISTRERE, OM DU DELTAGER I MØDET HER

Læs om tidligere formandsmøder