Lars Aaberg - læs valgoplæg, valg til hovedbestyrelsen oktober 2021

Kend din kandidat - læs Lars Aabergs valgoplæg.

Lars Aaberg

Nuværende stilling:
Skoleleder på Skolen på Strandboulevarden i København

Tillidshverv:

• Medlem af bestyrelsen i Skolelederforeningen i København
  • Medlem af Kræftens Bekæmpelses forebyggelsesudvalg
  • Medlem af repræsentantskabet for Fonden for Entreprenørskab
  • Medlem af udvalget for børn og unge i Det Kriminalpræventive Råd

Link til profil på sociale medier:

HVAD ER DU ISÆR OPTAGET AF?

LIGE NU – efter halvanden års pandemi – er jeg særligt optaget af at finde ud af, hvordan vi som skoleledelser bedst håndterer den nuværende coronasituation og tiden efter corona. De fleste skoleledelser har arbejdet i samtlige weekender og ferier, siden Danmark lukkede ned den 11. marts 2020. Sammen skal vi finde en coronastrategi, som vi kan håndtere, og som kan gå hånd i hånd med de store opgaver, der kommer i et år med kommunalvalg og varslede reformer på vores område.

HVAD VIL DU ARBEJDE FOR?

Jeg vil arbejde for at få lyset til at skinne endnu mere på folkeskolen, så folkeskolen altid vil være det naturlige valg. Jeg vil skabe en endnu bedre folkeskole med bedre ledelsesvilkår og mindre styring, for jeg tror på, at det vil give elever og personale en bedre skoledag. Jeg trives med at gå forrest og sætte retning, og jeg tager gerne kampen op med dem, der forsøger at ændre vores arbejdsplads til det værre. Jeg er optimistisk i min tilgang til opgaver og udfordringer og ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg tror på fællesskaber, og jeg tror på, at vi som skoleledere skal være rollemodeller og gøre en forskel for det vigtigste fællesskab i Danmark: den danske folkeskole.

HVAD VIL DU KUNNE BIDRAGE MED I HOVEDBESTYRELSEN?

Som et erfarent hovedbestyrelsesmedlem og med et solidt netværk kan jeg bringe os endnu tættere på et godt samarbejde med alle vores vigtige samarbejdspartnere i og omkring folkeskolen. Jeg har erfaringer med at samarbejde med alt fra Sex & Samfund til Kræftens Bekæmpelse og er rigtig glad for at medtage alle relevante perspektiver i en forbedring af folkeskolen.

En stemme på mig er en stemme på:

• En positiv og fremadrettet tilgang til skoleledelse
  • Ærlighed, fight og højt energiniveau
  • En person, som er solidt funderet med en bred faglig baggrund og et supersundt og stærkt netværk

LÆS DE ØVRIGE VALGOPLÆG TIL FORMANDSKAB OG HOVEDBESTYRELSE

FIND HER EN PRINTVENLIG PDF AF ALLE VALGOPLÆG